Reklama

Reklama

Skinwalker Ranch

Trailer

V roce 2010 si získal Skinwalker Ranch pozornost médií poté, co zažívá celou řadu nevysvětlitelných jevů. Zprávy od pozorování UFO, záhadně zmrzačeného dobytka jsou rutinou. Nicméně veřejné složky zaujme až zmizení farmářova osmiletého syna. O rok později přijíždí na farmu vyšetřovací tým a začíná rozkrývat tajemství. S jeho příjezdem začínají přibývat i paranormální jevy, které jsou ovšem daleko víc brutálnější než obvykle a nadále se stupňují. Vyšetřovací tým tak stojí před rozhodnutím, zda-li půjde dál a bude riskovat své životy. (Matthew01)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Další z řady Found Footage hororů, který se zařadí alespoň do toho pěkného průměru. Nápad dobrý, občas otravné věci, ale aspoň se po celou dobu něco děje. Ještě aby ne, když délka je pouhých 70 minut a o to je to vážně lepší. Proto Skinwalker Ranch nezačne ani nudit, protože než se divák rozkouká, je pomalu závěr. Vychvalovat to nijak zvlášť nebudu, ale určitě je to jeden z těch lepších FF .. 5/10 = 58% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak debilní jak jsem očekával. Postavy sice občas vyblijou fajné hovno, nebo udělají něco nad čím zůstává rozum stát, forma je celkově taková nedotažená, ale jinak to má místy slušnou atmosféru, divnosti na ranči jsou fajn a odsejpá to dost rychle aby to člověka nestihlo výrazněji nasrat. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

To snad ani nemá smysl hodnotit. Found footage, jakých jsme viděli tucty, se všemi logickými neduhy a s techniky, kteří dva dny přemýšlejí, než jim dojde, že videokazeta se dá přehrát do počítače, a kterážto videokazeta končí spáleným filmem (!). Podobných wtf momentů je zde více, a i když se to snaží být originální v prolínání hnedle tří záhadných jevů, je to prostě nuda k uzoufaní a děsí to jen tou nudou. Konec pak vlastně nic nevysvětlí, o což asi tvůrcům ani nějak moc nešlo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další naprosto zbytečný a nudný "found footage" film. SPOILER: Zmizelý synek, světla, ultrazvuk, infrazvuk, zešílevší duchové mrtvých indiánských bojovníků, zmutovaná zvířata, všelijaké energie, tajné pokusy na lidech, ektoplasmatický duch, nějaký nahatý emzák či co, kosmická loď. To vše samozřejmě snímané kamerou přivázanou na gumičce, takže film nejen zbytečný a nudný, ale i nekoukatelný (pro mě). Ještě že ta hrůza trvala jen sedmdesát minut (deset minut jsou totiž p...o...m...a...l...é titulky, asi aby film dosáhl potřebné stopáže. Proč já si vlastně probůh tyhle fucking found footage filmy vždycky zvědavě pustím, abych pak u nich chcípal nudou, otráveně vzdychal a odvracel nadměrně a nepříjemně namáhaný zrak?? ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy skutečně atmosférické a vizuálně velice dobře zpracované, ale v závěru přichází zklamání, protože finále je takové nijaké a bez vysvětlení či alespoň náznaku pointy. Trochu mě mrzí, že tvůrci podobných hororů nejsou schopni napsat na UFO tématiku nějaký propracovanější děj - a to je to přitom tak vděčné téma, kde by šlo vymýšlet prakticky cokoli. A od dob Akt X by se fakt dobrých "alien abduction" filmů dalo spočítat na prstech jedné ruky. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah. (Terva)
  • Film je věnován památce producenta Jamese R. Rosenthala, který zemřel 17. září 2011. (Terva)

Reklama

Reklama