Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doktor Michael Cayle (Sean Patrick Thomas) sa spolu s rodinou presťahoval z rušného New Yorku do pokojného malého mestečka Ashborough. Myslel si, že keď opustí chaotický životný štýl veľkomesta a presťahuje sa na vidiek, jeho problémy sa urovnajú a ako rodina sa všetci bližšie zomknú k sebe. Netušil však, ako hrozne sa mýlil. Onedlho zistí, že mestečko skrýva jedno desivé tajomstvo súvisiace s príšerami, ktoré žijú v lese hneď za jeho domom. (misterz)

(více)

Recenze (8)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Doktor s rodinkou sa rozhodne opustiť veľkomestský ruch a začať pokľudný život v malom mestečku. Onedlho však zisťujú, že malé mesto má veľké tajomstvo a okrem podivných obyvateľov tu na nich číha aj iné nebezpečenstvo, ukrývajúce sa neďaleko ich domu. Nebudem snáď moc prezrádzať, keď napíšem, že ide o isté príšerky, pretože ten film zachraňujú a kým sa stopáž konečne dosunie k ich odhaleniu, tak to môže viacero unudených divákov vypnúť. Takže to, čo sa tvári ako mystery v štýle napr. "The Wicker Man" sa postupne vyvinie na creature horror typu "The Descent", avšak nejde o žiadny desivý survival, ale skôr mierne znepokojivý komunitný horor. Škoda však, že dosť nudný a nevyužitý; keďže potenciál tu bol, spracovanie aj vzhľad monštier je v pohode, no celkovo to akosi nefunguje. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co čekat od filmu od kterého nic nečekáte? Tenhle film je jen kopií milionů dalších mnohem lepších filmů, mladý pár s děckem se přistěhujou do baráku a všichni sousedi se chovaj podivně, tohle město a hlavně barák má tajemství. Jo je to nudnej scénář a hlavně délka je ubíjející. Ono se tu z části taky moc neděje a pro diváka jsou některé scény naprosto umorný, jakmile se na scénu dostanou příšery, rozuměj spíše divný lidi tak se film o malinko zlepší jenom aby jsme viděly naprosto debilní konec. Tohle je prostě další z řady béček který si ani nezaslouží větší pozornost. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si nadával, jakou pitomost jsem si to zase pustil, ale nakonec jsem se docela slušně pobavil; takovouhle monstrózní šílenost totiž člověk nevidí často. Co začíná jako nejapný céčkový videopokus o nízkorozpočtový horror, přeroste postupně v ryze béčkovou halucinační jízdu, jejíž příběh, děj i jednání postav jsou tak neskutečně slabomyslné, že se muselo jednat o záměr. A jestli ne, tak mě to stejně pobavilo, i když třeba nechtěně. Film je zároveň varováním i poučením pro všechny černé kluky - nemyslete si motherfuckers, že když si narazíte bílou buchtu a odstěhujete se s ní do čistě bílé díry typu Assborough, máte vyhráno. Kdepak, máte spíš zaděláno na pořádný malér. Takže radši zůstaňte doma v Harlemu, dealujte, hulte crack, přepadávejte večerky, prostě dělejte to co většina vašich bratrů a mezi bílý se nemíchejte, jsou totiž všichni do jednoho cáklý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Theys má asi mindráky z venkova nebo co. Po Dead Souls nabídnul dalšího maníka, který z nepochopitelných důvodů zdrhnul z města do zapadlého prdelákova. Tentokrát je to lékař z Manhattanu, který úspěšnou praxi vymění za léčbu křečových žil a hemeroidů vesnických balíků. Každá vesnice má ovšem svoje specifika a tahle není výjimkou a tak doktor brzo zjistí, že se v okolních lesích - MOŽNÝ SPOILER - přemnožili Tarzani. Nemělo to nic, co bych od hororu chtěl a čekal. Technicky byl film asi zvládnutý dobře, ale chybělo napětí, atmosféra i nějaké výživnější gore. Navíc jsem pořád nechápal, proč si to tamní obyvatelé s poloopicemi nevyřídí jednou provždy. Nebyl by to asi zase tak velký problém. Ta jejich motivace mi nebyla příliš jasná. O blbém chování hlavní postavy ani nemluvě. Všechno zazdil režisér v samotném závěru, který měl nejspíš všechno vysvětlit, ale vlastně vyvolal spíš jen další otázky. Ale to nevadilo, protože odpovědi mě ani v nejmenším nezajímaly. 10% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Deep in the Darknees“ není špatným filmem a myslím, že si celkově vysloužil negativnější přijetí, než jaké by mu skutečně sedělo. Ano, není to originální film, ale má celkem zajímavý průběh a v několika momentech se zde daří vytvářet atmosféru nejistoty, kdy v podstatě každá postava může být potenciálně nebezpečná. Osobně jsem s filmem spokojený a pro mě si na hororový průměr snadno sáhne. ()

Lobotomas 

všechny recenze uživatele

Typický horrorový námět. Chlápek se cítí ve městě nesvůj, nemůže dýchat, přelidněno. Za dobrou cenu, až moc dobrou si najde rozlehlý dům na vekově, které jeho majitelka potřebuje urgentně udat. A tak se rozhodne se svojí rodinou odstěhovat. Otec, bílá paní a jedno dítě. Klasika. Nechápu proč tu na to tolik lidí píše negativní komentář, ne každý film může být originální. V tomto přípapě se nedočkáte žádného překvapení. Dostanete to co se čeká od béčkové horroru. A ještě možná něco navíc. To navíc jsou až moc dobře zpracované virtuální efekty. Nechci tvrdit, že to film posune někam mezi horrorovou špičku, ale blbost to určitě není. 50% ()

Reklama

Reklama