Reklama

Reklama

Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō

  • Japonsko コープスパーティー Tortured Souls -暴虐された魂の呪叫-
Trailer

Obsahy(1)

Několik kamarádů ze základní školy si po vyučování vypráví strašidelné povídky. Protože jedna kamarádka z jejich spolku odchází, vysloví zaklínadlo, aby byli vždy spolu a ochraňovali se. Avšak jeden z nich neřekne zaklínadlo správně a to se změní v kletbu. Od toho okamžiku se jejich realita mění v peklo a ocitají se v jiném čase ve staré škole. Začíná závod o přežití. Brutální vraždy i pronásledování duchů hrozí za každým rohem. Parta spolužáků bude muset přijít na to, co se stalo a jak kletbu zlomit. Ne každý to přežije, ale to ještě nikdo z nich neví. (MrPierc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Anime psycho gore šílenství!! Parta studentů provede zaklínadlo, které je má sjednotit jako přátelé, avšak jeden z nich udělá chybu a jsou teleportování do jiné časové dimenze. Do staré temné školy, kde řádí duchové zavražděných studentů. Rozhodně je to temné, poměrně zvrácené, neskutečně brutální, gore je fakt výborné ( Střeva venku, vypíchnuté oči, uřezané hlavy, ruce!) divák celý film může hádat, kdo a v jakém pořadí umře a rozhodně je to nepředvídatelné. A co si budem nalhávat zabíjení dětí je samo o sobě intenzivní a nepříjemné téma, takže i v Anime podání to má docela "šťávu". Překvapí i finále s nečekaným překvapením. Rozhodně slušná žánrová věc po příběhové, atmosférické i brutální stránce. 7/10. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Sledováno včera na Valentýna, cus fuck that day, right? :D Užila jsem si to. Lahůdka. Spousta krve, masa, červíčků, psychopatů, zákeřných smíchů. Ano, asi jsem psychopat, ale po chvíli jsem se také jen šíleně smála. Krásný masakr. Skvělé detaily. Úžasný opening. Muhehehe. Konec je jen sladkou třešničkou na dortě. :3 ()

Reklama

ssamo 

všechny recenze uživatele

tak... začneme nejakými tými črevami, pridáme k tomu gýč - budovu plnú duchov, nejaké tie črevá, nevinné kúzlo sa zmení na kliatbu, črevá, urezané jazyky, nabodnuté oči, črevá, odťaté hlavy, šialene hlúpe postavy a nakoniec črevá. taká oddychovka na prázdny večer. chystá sa live-action film a mám taký vodojem, že to bude rovnaká zloba... je mi to ľúto kamoši. aspoň že ten koniec bol taký... japonský :D ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Několik spolužáků se ocitá v zajetí kletby ve strašidelné škole. Nikdo neví proč ani jak se tam dostaly. Brutální vyvražďování mají na starost místní dětští duchové. Za vraždícími duchy se skrývá hrůzná pravda, která se odehrála v minulosti na škole. Děti zažívají abnormální stres, strach a vlastní nechutné popravy. Anime v hororovém duchu mi nevadí, ale tohle je příliš. Až příliš necitelné a extrémní. Chápu, že tvůrci chtěli šokovat, postrašit a vyvolat atmosféru beznaděje, ale dívat se na detaily trhání a řezání dětí je na mě moc silné. Jinak to celkově není špatné, ale nedokáži akceptovat malé holčičky a kluky, kteří mají oči jako podšálky a pak jim je někdo vytrhne nůžkami. Zajímavé je, že když něco takového vidím v hraných filmech a děje se to dospělým, tak mě to tolik nezničí. Když ale koukám na malované nevinné děti a jejich střeva jim tečou po botech, tak to se mi opravdu nelíbí. Určeno pro dospělé a otrlé (pro tohle otrlý nejsem). Zbytečně šokující, ale jinak dětinsky hloupé. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Nářez, který se s ničím moc nese... neštve a během pár dílů nám na podnose přichystá spoustu krve, vnitřností, zvrácený psychiky, tajemna, naježených chlupů a i nějaké to nepochopitelné chování postav. Příběh je zde sice napěchovanej, ale to vůbec nevadí. Možná právě proto, že se jedná o záležitost, kterou máte zhlédnutou během jednoho dopoledne, to diváka osloví a hlavně nepřestane ani na chvilku nudit. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama