Reklama

Reklama

Alice Cooper v Basileji 2012

(koncert)
  • Švýcarsko Alice Cooper in Basel

Obsahy(1)

Vlastním jménem Vincent Furnier (1948), rodák z Detroitu. Skupina Alice Cooper byla založena v roce 1965 spolužáky z umělecké akademie. Specifickým rysem tvorby byla provokativní jevištní prezentace, teatrální nalíčení hudebníků a agresívní zvuk. Atraktivní koncerty získávaly pozornost mladého publika divadelním charakterem, předznamenaly nový rockový trend a využívaly kromě kouřových bomb, figurín a dalších bizarních rekvizit i živého hroznýše škrtiče. Součástí tohoto programově ironického stylu byly kapky černého humoru. Původním vzorem byli Stouni. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Hlasový rozsah nevelký, zato nápaditost a údernost skladeb a jejich pódiová prezentace vynikající! Další ze souputníků mého rockového života, které mám rád. Živě jsem ho viděl jen jednou a tak i já jsem si mohl užít svěrací kazajky, dvouhlavého (vlčího) dítěte i popravy gilotinou a jeho přeměny a "zmrtvýchvstání". Tento koncert byl trochu slabší, ale jen trochu a tak mé hodnocení je jasné! ()

pOne 

všechny recenze uživatele

I přes svůj rok vzniku (2012) si člověk při tomto návratu do minulosti uvědomí, jak úplně jinde dneska provedení hudebního koncertu a jeho zachycení kamerami je. Takový koncert Placebo z Paris-Bercy (2003) nebo Chemical Brothers s Japonska působí jako epileptický záchvat vedle tohoto záznamu koncertu Alice Coopera :) ()

GASTON73

všechny recenze uživatele

01. Hello, Hooray 02. House of Fire 03. No More Mr. Nice Guy 04. I'll Bite Your Face Off 05. Be My Lover 06. Caffeine 07. Billion Dollar Babies 08. The Congregation 09. Hey Stoopid 10. Dirty Diamonds (including drum solo) 11. Welcome To My Nightmare 12. Ballad of Dwight Fry 13. Go to Hell 14. He's Back (The Man Behind the Mask) 15. Devil's Food 16. Feed My Frankenstein 17. I'm Eighteen 18. Under My Wheels 19. Poison 20. School's Out ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama