Reklama

Reklama

V adaptaci celosvětově úspěšného komiksu se Batman dozvídá, že má s Taliou al Ghulovou syna. Ten je prý poháněn stejně ohnivou touhou po pomstě jako jeho otec, jenž neustále bojuje proti bezpráví. Damian, syn Batmana a Taliy, který byl jako malý chlapec tajně vycvičen Ligou stínů, žije v přesvědčení, že byl jeho dědeček Ra'S al Ghul zavražděn proradným Deathstrokem. Damian se v Robinově kostýmu vydává na cestu krvavé pomsty. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Super schopné a super úspěšné mladé haranty jsem neměl rád už v době kdy Anakin v podstatě náhodou zastavil celou invazi na Naboo a nemám je rád ani nyní, kdy "edgelord" Damian i přes obě probodnutá předloktí v podstatě v klidu kosí záporáky. Jedna hvězda za to, že je to přeci jenom batmanovský svět a druhá za Taliin nepadnoucí kostým. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Být mi dvanáct, tak to tvůrcům sežeru i s navijákem. Jenže tuto dobu mám již bohužel za sebou, a tak mi snímek kromě povedené akce nemá absolutně co nabídnout. Děj je až příliš jednoduchý, dialogy a rodinná moudra tahají za uši a Batmanův synáček je tak strašně nesympatický, že si budete přát jeho brzkou likvidaci. Rodinný Batman mi zkrátka nic neříká. Ještě, že té akce je zde docela dost. 50% ()

Reklama

tonysawer 

všechny recenze uživatele

Se pokládám za festivalového a v rámci tohoto hodnocení v rámci žánru za "comicsového filmo-geeka". A zatraceně uznávám, mám rád taky občas také mainstream, ač "2. ALE" musí být kvalitní. A celá tahle kombinace mě opravdu sedla, a snad nikoho nenaseru, když řeknu, že mi poprvé comicsový film sedl až tak jako hraná Nolanůva trilogie. Neříkám, že jiné animáky co jsem koukal byly oproti "Son of Batman" špatně, ale tohle bylo opravdu v rámci scénáře dávkováno výsostně. Odvažuju se říci, že pokud někdo má rád jakýkoli hraný film s Batmanem, tak tenhle animovaný mu zatraceně sedne. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Já tu linii s Taliiným synem nemám moc rád. Popravdě nemám rád ani jednoho z těch poskakujících sidekicků v pestrobarevném kostýmku. Vlastně nemám rád žádné děti. Vypadá to divně, když si dospělý chlap nějaké pořídí. Ale co už, v běžném životě je to prý normální, tak proč by Batman nemohl mít syna, že jo. Ale stejně mi nejde na rozum, proč si moderní kluk ve světě plném cool a trendy módních výstřelků vybere kostým jak z besídky ve školce. Jasně, celý život byl zavřený někde v klášteře mezi ninjama, takže se k módním magazínům asi moc nedostal, ale přesto… Bože, jak já toho Robina nesnáším. No nic, akce fajn, animace hnusná jako prdel (to už je takový kolorit), Morrison mě bavil víc. ()

savatage 

všechny recenze uživatele

Pěkně vykreslené postavy, a vlastně celé to bylo pěkně udělané. Batmanův syn, mi přišel takový až moc přehnaně arogantní, že by si místy spíš zasloužil pár výchovných naplácat na zadek. Proč byl po celou dobu Batman stále bručoun? Možná otrávený tím, že mu synek katanou rozsekal celou zahradu, nebo, že se po letech dozvěděl, že má syna, to už se nedozvíme... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je Deathstroke vytvorený Ra's Al Ghul-om a jeho légiou zabijakov, zatiaľ čo v komikse je to obyčajný vojak a neskôr nájomný vrah. (MarsyMK)

Reklama

Reklama