Reklama

Reklama

Atlantis

(seriál)
  • Slovensko Atlantída
Trailer 4
Velká Británie, (2013–2015), 19 h 50 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Mark Addy, Jack Donnelly, Robert Emms, Aiysha Hart, Sarah Parish, Jemima Rooper, Juliet Stevenson, Amy Manson, Ken Bones, Peter De Jersey, Alexander Siddig (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Jason sa vyberie hľadať svojho otca, ktorý sa stratil na jednej zo svojich výprav. Keď sa ponorí hlboko pod morskú hladinu, stane sa čosi zvláštne, dostane sa do vodného víru a vyplaví sa na pobreží akejsi starovekej krajiny. Prenasledujú ho vojaci, no zachráni ho okoloidúci, mladý matematik Pythagoras, ktorý býva v dome s bývalým hrdinom Herkulesom. Zistí, že miesto, kde sa ocitol, je antické mesto Atlantída, kde sa narodil a veštba mu predpovedá, že je predurčený stať sa jeho záchrancom. (STV)

(více)

Videa (51)

Trailer 4

Recenze (43)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Nevím co na tohle říct. Moje pocity jsou značně rozporuplné. Na jedné straně je to skvělý námět pro seriál, který přesně já vyhledám. Na druhé straně je z každého záběru vidět levnost, postavy jsou až na malé výjimky naprosto nesympatické a nevěřím jim jediný dialog. proto zatím dávám tři hvězdy a na konci série se uvidí. Ale určitě seriálu nepředvídám dlouhou budoucnost. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hrozné. 1) Zrušení seriálu po druhé řadě považuji za prospěšné. Už jsme se toho dozvěděli více než dost. Alespoň už máme jasno, kde vlastně Atlantida byla. Nic na věci nemění fakt, že seriál natáčeli v Maroku. 2) Zaujal mě i jazyk českého dabingu (originál neznám). Mám hlad. Vítej v klubu! nebo Musíš být smutná, když odchází hrát s takovým velkým...talentem... ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina(Atlantida, Herkules, Pythagoras, Jáson, Minotar,... - všechno na jedné hromadě) - což by se dalo odpustit, kdyby to jinak bylo dobré (viz např. Once upon a time)... jenže ono není. Slabý a téměř pitomý scénář bez ničeho originálního, akce rádoby cool a přitom je spíše úsměvná, celé je to natočené jak takové ty staré dobrodružné levné seriály. Jediné, co je slušné, je hudba a Mark Addy, jehož Herkules je postava povedená, vtipná, srandovní a poseroutkovská, ALE je to Herkules, takže to vlastně nechápu. Kdo z Herkula udělá poseru? Normálně většinou po prvním díle nehodnotím, ale vzhledem k tomu, že už dál koukat nebudu, tak udělám výjimku. ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Krásná, byť poněkud bezduchá podívaná. Ne, vážně, je to krásné na pohled, scenérie, kulisy i kostýmy jsou úchvatné, ale je to jen pozlátko na povrchu. Příběh je jedno velké klišé viděné snad už milionkrát, postavy odpovídají zažitým archetypům až příliš, jako by se jednalo o seriál pro děti. Ale pokud toužíte po nenáročné pohádce, která je zároveň pastvou pro oči, je pro vás Atlantis tou správnou volbou. Jen hloubku od toho nečekejte...ani náznakem ne. ()

Thomm odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tahle Atlantis měla zůstat navěky ztracená někde pod oceánem. BBC by ušetřila spoustu peněz za speciální efekty a já bych ušetřil spoustu času, co jsem strávil sledováním týhle příšerný hovadiny. Tady je špatně úplně všechno - scénář, dialogy, hudební doprovod... Co bych ale vyzdvihnul jsou herci, a to úplně všichni. Ať už je to hlavní trojice, královna, princezna, věštkyně, nějaká krůta pobíhající po náměstí nebo kutálející se pomeranč - všechny ty výkony prostě stojí za vyližprdel, až se mi z toho chce brečet. ()

Galerie (365)

Reklama

Reklama