Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

cariada 

všechny recenze uživatele

Odpad jak vyšitý, ale jako komedie hodně naivní,ale jsem se i zasmál, tak že aspoň za jednu. Nestačím žasnout s čím vším tvůrci jdou na plátno. Co nás čeká příště? Jinak si nemůžu pomoci, ale opět když mají použít mobil , tak buď mají vybytou baterku a nebo není signál a to jsou v akvaparku, už je to docela dost trapný, aby pokaždé když je třeba nefunguval. Herci jsou jak komparzisti z ulice, naprosto toporní. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Krokosaurus hopkavý cválá jako antilopa, v očičkách má radary a je to koumák k pohledání. Lidské lemouny si dává s fazolkami a lehkým chianti, nepohrdne ani jinými živočišnými kamarády, co zoo dá. Těch jsem litovala víc. Chrabří mazlíčkáři jsou celkem koukatelní, ale že by člověk litoval jejich přeměny v granule, to zas ne. Navíc, ač je to gastronomické rouhání, tady by to chtělo kečup. Nepochopila jsem jen, proč krokouš vnímá kořist jako jídlo, když je ve skutečnosti jen útočnou zbraní, které k fungování stačí softwarové kuličky. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa rozhodol zviesť na popularite kde akých krížených potvor s podivnými zloženými názvami ako napríklad Dinocroc, Piranhaconda, Crocogator, Mega Python vs Gatoroid, Dinoshark či Sharktopus a zároveň sa priživiť na úspechu Robocopa. Chatrné triky a herci prehrávajúci svoje scény o 106 sa dajú tomuto typu filmu odpustiť, problémom je tu akurát tak fakt, že scénaristom došli nápady hneď na to, ako vymysleli titulné monštrum. A tak sa divák 80 minút pozerá na bezradnosť postáv a i tvorcov, ktorí ich nechávajú chodiť neustále dokola a keď má prísť na nejakú akciu, strih a už je po nej... ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To uz bolo na mna troska vela, roboticky krokodil premavajuci sa po parku a ked uz dostal chut na vrazdenie, tak to nejako ignorovali a kamera behala vsade len nie na zaber, ako ho zabija. Hlavny typek v podani Corina Nemca uz hral v roznych takychto nepodarenych filmov, asi to ma v krvi a taketo filmy vyhladava, ktore za nic nestoja. U mna jednoznacne robocroc nezabodoval a preto u mna film prepadava hlboko pod zem. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Člověk by nevěřil, na kolik ptákovin během dovolený narazí. Tohle je zase jako co? Horor? Komedie? Nemá smysl se k tomuto velevýblitku jakkoliv vyjadřovat. USA je zemí nepřeberných možností a taky nepřeberných nesmyslů. Tohle je jeden z nich --->10% ....vlastně ani nevim za co...jo už vim, za robocroca na skluzavce...tohle je výsměch lidstvu, že na něčem takovým vůbec chtěli vydělat prachy ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama