Reklama

Reklama

John Doe je masový vrah. Masový vrah s posláním. Své oběti si nevybírá náhodě, ale přesně ví, kdo bude jeho další obětí. Co je ale jeho posláním? Je to vrah nebo spasitel? Kdo je John Doe? Mohl by to zjistit investigativní novinář Ken Rutherford? Ken Rutherford je novinář, který se snaží získat veškeré střípky příběhu Johna Doea a zjistit, jaký je John Doe člověk. Především chce zjistit, zda John Doe vraždí pro zábavu nebo jeho vraždy mají nějaký cíl. Zda cítí nějakou vinu či radost. Práce Rutherforda je interwiev s Johnem Doe, při kterém se vysvětluje smysl jednotlivých vražd. Odkrývají se střípky příběhů. Ale co opravdu čeká na konci všech vražd? Proč John Doe opravdu vraždí? Spousta otázek na které se Ken Rutherford snaží získat odpověď. Ale jediné, co zjistí je, že John Doe je opravdu geniální vrah. (brodži)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Dost o hovně. Film podle mě staví akorát na primitivním pocitu divákova zadostiučinění, že nějakej slizkej ouchyla dostal do držky, a z těchto scén se vlastně film skládá. Pak je tam ještě nějaká vata, která není podstatná. Je-li ve filmu nějaká myšlenka (asi tedy spočívající v názoru, že každý recidivista by měl být libovolně zamordován kýmkoliv, kdo si to zamane), je dost stupidní. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je tak nezajímavá, nezáživná a zmatená, že jsem měl chuť ho vypnout. Pak naštěstí přišly zajímavější scény a hlavně poměrně slušný závěr. Nepovažuji se za filmového znalce, ale měl jsem celou dobu z toho všeho takový poměrně silný amatérský dojem. A nemluvě o tom, že celý film je vlastně vykradený Soudce Dredd. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Myšlenka filmu je pro mě za plnej počet. Ale to provedení je jak houpačka. Chvilku člověk uvažuje o tom, že si to nezaslouží nic jinýho než odpad a v dalších minutách zase otevřu hubu a říkám si, jaká to je pecka. Celkovej dojem z toho mám hodně hodně nevyrovnanej. Nechci to shazovat. Není to blbost. Ale já to snad nedokážu objektivně popsat, ani hodnotit. Dávám tři, ikdyž to má asi na víc. A ten konec? Ten se jednoznačně povedl. Morgan Freeman,SEDM : "John Doe to vyhrál." ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Totální horská dráha. Vůbec nevim jak film ohodnotit protože jsem se vezl od odpadu až k pěti hvězdičkám a zase zpátky. Ačkoliv mi kurevsky vadila ta polodokumentární forma tak mi příběh dost sednul a budu si tenhle malej film pamatovat ještě dlouho. Nečekejte nějakej masakr ala Rampage nebo jiný srandy od Uwe Bolla, tohle je spíš dramáček. Dávám univerzální tři hvězdy. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Na to, jakým velkolepým způsobem se to snaží variovaně pracovat s tématem zločin a trest to mělo neodpovídající béčkovou výpravu, slabší dramaturgickou (emoční) stránku, podprůměrnější herecké výkony, nevybroušenou strukturu... . Těch nedostatků tam bylo, ale snaha se cení a uteklo to rychle. Za pokus to asi stojí...52%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v austrálskom meste Melbourne. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama