Reklama

Reklama

Naivní Ray pašuje v břiše drogy z Thajska do Austrálie. Na hranicích ho chytí, ale on odmítá přiznat, že nějaké drogy má. Proto je odvezen do hotelu, kde policie čeká dokud nepromluví, nebo dokud drogy nevyjdou ven...
 Ray Jenkins je možná trošku naivní, ale jinak normální milý chlapík. Když mu jeho kámoš Gavin představí myšlenku o rychlém výdělku v podobě pašování drog, Ray neochotně souhlasí. Suverénně spolkne pěkných pár pytlíků plných drog a vyrazí z Thajska domů do Austrálie. Tam má v plánu proplout kolem celníků a sbalit peníze vydělané za pár hodin strachu. Po příletu však ztratí chladnou hlavu a jeho skvělý plán překazí australští federální policisté. Ray odmítá kápnout božskou o podivném obsahu svého žaludku, proto je odvezen do hotelu, kde bude sledován tak dlouho, dokud nepromluví, nebo dokud důkazy nevyjdou ven. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Angus Sampson je totálně nesympatickej černohubec a zvyknout si na něj je fakt psychologicky náročný. Musím se přiznat, že s ním jsem měl fakt velkej problém. Jakmile si ale užil Thajsko a domů jel s bůhví o kolik kilo těžším žaludkem plným heroinu, začala to bejt docela zábava. Nejenom, že mi to představilo pár australských zákonů, které pravděpodobně nikdy nepoužiju, také mi tu představila možnej způsob obživy a pár zkorumpovanejch policajtů, kteří tomu dávali ten správný nádech sviňskosti. Nebejt tam oni, tak za ten sevřenej žaludek Angus dostane jednu hvězdičku, s nimi to ale byla vcelku zábava a celkově s nimi vyústila k celkem schopnýmu závěru, na kterej jsem v průběhu filmu dokonce i čekal. ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Za pár týdnů mě čekaj státnice, další krok do dospělosti a taky nejspíš na pracák, jelikož jsem si studijní obor vybírala srdcem, nikoli rozumem (to se mi stává často). Vidím svoji kariéru v jasných barvách, mým neotřelým cílem je se dostat na úřadě někam mezi právě absolvované kunshistoriky a zadumané filosofy, přičemž ve frontě na jedno volné místo vařiče kávy v továrně na toaletní papír proberem rané dílo Vladimíra Boudníka a navrch ještě vliv Sorena Kierkegaarda na filmy Evalda Schorma. Hele, před filmem The Mule jsem uvažovala o rekvalifikačním kurzu na pašeráka narkotik, protože náhodou disponuji nepřeberným množstvím variant bezelstných výrazů obličeje, ale asi na to nemám. Ono udržet v sobě několik balíčků s herákem, tak aby vám žádným tělesným otvorem nevyšly ven, není žádná sranda, jenom to sledovat sto tři minut bylo sakra vyčerpávající! ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Víte co je lepší než sex? No, dva sexy. A víte co je lepší než dva sexy? Pořádně se vysrat. (lidová moudrost) Angus Sampson je naprosto ideální kandidát na roli přitupělýho australskýho opraváře televizorů. A skutečnost, že s žaludkem plným heroinu by si člověk zasloužil pár smrdutých chvilek na toaletě je víc než zjevná. Jenže to prostě nejde. Kodein a policie jsou bezpečnou devízou v tom, aby člověk na ten záchod ani nepomyslel. Nechutný a zábavný. 75% P.s: agent Smith je prostě fízl každým coulem ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na to, že tohle je snímek o tom, jak se neposrat několik dní, je to až překvapivě zajímavé a dokázalo to udržet mou pozornost celou dobu. Opravdu výborné herecké obsazení, i když kromě hlavního hrdiny jsou ty role takové trochu až moc klišovité a je jasné, jak se budou chovat. Celá gradace je ale povedená a scéna, kdy to nakonec jde ven, je opravdu hnusné parádní. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký příznivce amerických (a tedy ani australských) fekálních komedií, no ale... Ale když ona je právě australská fekální komedie asi trochu něco jiného, než fekální komedie americká. Vlastně to koneckonců ani není jen o těch fekáliích. Takže jsem se pobavil a zasmál a chtěl jsem dát dokonce čtyři, ale po chvíli přemýšlení jsem usoudil, že na moje čtyři to přece jenom není. Ovšem film má dvě velká pozitiva - jednak herce (asi nejvíc mě bavil kníratý policajt Weaving), druhak obsahuje jednu nezapomenutelně nechutnou scénu. A jako bonus něco australských reálií a australského humoru. To už je myslím několik dobrých důvodů, aby se mi tenhle film nevykouřil za pár dnů z hlavy, jako třeba nějaké nejmenované akčňáky se Stathamem nebo Reevesem. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama