Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (164)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Našlápnutý found footage, který rozumí tématům, se kterými chce točit, včetně současné popularity nejrůznějších youtube show o čemkoli, v tomto případě o cestování. Je to napínavé, velmi přirozené a taky je to i nečekaně překvapivé a v některých momentech, na rozdíl od něčeho jako Paranormal Activity, je to i strašidelné :). Překvapuje mě, že to má tak nízké hodnocení. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Příběh je sice poměrně předvídatelný, nicméně mě tenhle crossover filmů Contracted (2013) a Chronicle (2012) zaujal možná více, než oba zmínění. Bere si z nich to nejlepší, pěkně odsýpá a nenudí. Tam kde by jiné filmy raději končily, aby se vyhnuly zodpovídání otázek, jde Afflicted dál a odkrývá poměrně zajímavý příběh. Skoro bych měl náladu na další díl :-). ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejlepší found footage horror, jaký jsem kdy viděl, lepší než REC, lepší než Blair Witch. Všechny ty avizované ceny, které tvůrci posbírali, jsou zasloužené. Tenhle film je tak skvěle udělaný, že jsem u něho spokojeně předl jako přežraný lev. Scénář, efekty, masky, exteriéry (Cinque Terre) - vše za jedna (tedy za pět). Jediné slabší místečko filmu je zmalovaná afektovaná čůza v roli upírky, která je hodně nevěrohodná; ale dá se těch pár okamžiků vydržet. Vydatná porce pokleslé zábavy pro všechny milovníky béček. A dokonce i s morálním poselstvím - uvědomělí upíři totiž s oblibou vyssávají sadistické prcačkáře. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

S kolektívom, ktorý sa kamkovo pokúša vyšejkovať moje zmyslové vnemy, som sa dohodla , že si budeme vykať. V tomto prípade som ochotná ustúpiť, poňáč to bolo filmovo farebnejšie a spracovanie zaobstaralo adrenalínovú jazdu, z ktorej dojmy vyprchajú o pár dní neskôr, ako podobné kopance, snažiace sa navýšiť strop tejto (ešte stále) žánrovej odbočke. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Že ide o FF projekt som zisti až v tedy,keď som začal pozerať tento film,tak som ho stopol a hneď som išiel na Čsfd a tam kamarát George Stobbart mi to troška ozrejmil a tak spokojný čo som sa dozvedel dal som play.Nepatrím medzi obdivovateľov.FF projektov a preto ešte raz ďakujem George Stobbartovi lebo o tomto filme napísal že je natočený krajšie ako bežná pasová FF produkcia a to ma zaujalo.Lebo každý štýl točený nejak inak mi vyhovuje tak veľké Ď.Začalo to ako veľká šou za dobrodružstvom.Po vizuálnej stránke krásne pláže,prostredie snímané s vtačej perspektívy,chrámy,pohľad na prístav no proste paráda.Tento film ma zaujal hlavne nadupaným príbehom lebo stále sa tam niečo dialo.Má to napätie,atmosféru a aj dynamický príbeh ako z bravčového masa dostane chuť na ľudský steak.Je to o nemocnom chalanovi,ktorý po jednej noci s dievčaťom nájdu zakrvaveného a aj do hryzeného a od tej chvíle sa začína meniť a aj práve preto je tento film dobrý,lebo všetko čo sa tam deje je dobre znázornené a ako divák pozerám zo zatajeným dychom ako z hlavného hrdinu sa stáva monštrum.A ohromila ma aj akcia,keď išli po hlavnom hrdinovi malo to grády.Jeden s najlepších FF projektov,ktoré som videl ale hlavne neopozeraný príbeh ma dostal a aj čisto adrenalínová jazda.No aj tak nedám plný počet a to s princípu lebo pri každom FF projekte ma nasiera tá roztrasená kamera. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • V roce 2013 měl film premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu, kde získal Cenu poroty za nejlepší kanadský celovečerní debut. (Terva)
  • Je velmi nepravděpodobné, že by byl INTERPOL přizván k vyšetřování Derekových (Derek Lee) a Clifových (Clif Prowse) zločinů v souvislosti s incidentem v krevní bance a sanitce. Samotný fakt, že cizí státní příslušník spáchá trestný čin, ještě neznamená, že je zapotřebí mezinárodní policie. Když už, tak by INTERPOL mohl pomoci navázat spojení s kanadskou vládou ohledně předchozí trestní minulosti těchto mužů, ale nezastával by aktivní roli při vydávání zatykačů. (Johnny.ARN)
  • Když Derek (Derek Lee) a Audrey (Baya Rehaz) létají nebo padají shora, nebo když házejí kolem svých obětí, mají těla trajektorii, která ukazuje, že jsou herci připevněni k systému vodicích drátů. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama