Reklama

Reklama

Záložky jdou do války

  • Švýcarsko Achtung, fertig, WK!
Trailer

Obsahy(1)

Alex a Anna čekají dítě. Rádi by se přestěhovali, ale lepší byt si nemohou dovolit. Pomoc jim nabídne Annin táta, důstojník švýcarské armády. Ale jen pod jednou podmínkou - Alex, pacifista a učitel jógy, musí pomoci s výcvikem vojáků.
Alex a Anna jsou ve svízelné situaci. Čekají dítě, měli by se stěhovat, ale lepší byt si zkrátka nemohou dovolit. Zdá se, že jediným řešením bude přijmout nabídku pomoci od Annina otce, švýcarského armádního důstojníka. Pacifista Alex uzavře s důstojníkem Reikerem dohodu, která nejenže způsobí poprask na nejvyšší armádní úrovni, ale málem zapříčiní i rozchod budoucích rodičů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Švýcarský film člověk nevidí každej den, o to větší zájem ve mně Cinemax vyvolal, když si pro jeden z večerů připravil premiéru právě tohoto kousku. Na první pohled totiž vypadá hodně zajímavě. Ve skutečnosti ale nápad předčil skutečnost. Komedie to nebyla úplně zlá, ale vtipem mi to chvíli připomínalo Holky to chtěj taky od sousedů. Je to takovej ten zbrklej způsob jak natočit vtipnou scénu. Výsledek je pak takovej, že jednou to ujde a podruhý je to super trapný. Naštěstí snad neexistuje jediná postava, která by byla nesympatická a tak se to dojet dalo úplně v pohodě. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Niečo nové, úprimné, až nečakane zvratové - uletené. Ako 70% filmu je ultimátna dávka na zdravý rozum, no nedá sa to nedopozerať :-) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jak to chodí ve švýcarské armádě. Schwizerdütsch rozumím tak každé desáté slovo a podobně jsem na tom byl s veskrze německým humorem tohoto filmu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama