Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 4

VOD (1)

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (69)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Je to taková skutečně dětská pohádka, kterou dospělý asi moc neocení, navíc s hrozným dabingem. Asi proto jsem u ní usínal a měl nakonec radost, že všechno dobře dopadlo - to znamená, že to skončilo. Jistá zájemkyně o dům řekla, že racionálně vzato, v tom domě straší. No, racionálně vzato, bylo to poměrně nudné strašení. Aspoň, že ta animace se povedla, tak to nakonec nebyl až tak ztracený čas. 3 hvězdičky - 65%. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Moc povedenej začátek animáku, kdy se seznamujeme s kocórem Bouřkou a společně z jeho pohledu si prohlížíme pestrost světa "Domu kouzel". Honička s dobrmanem i samotnej vstup na půdu je pěkně podanej a výborně naservírovanej. Povedla se vložit do filmu i supr hudba! Ovšem to je asi tak nějak vše. Po úvodní 20ti minutovce barevnej biják padá do těžkýho průměru a to to tak dobře začalo... 50% ()

Reklama

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Upřímně se přiznám, že jsem čekala, že půjde jen o další tuctovou animovanou pohádku, kterých jakoby poslední dobou bylo až přemnoženo. Protože se však snažím dávat všem animákům šanci rozhodla jsem se na film dívat s pokud možno nejmenšími předsudky. A dobře jsem udělala! Film se mi totiž opravdu líbil - bavil mě od začátku až do konce a už delší dobu jsem se u animáku tak upřímně nezasmála - většina animáků poslední doby totiž ve mě vyvolává povětšinou jen letmé úsměvy. Hlavní postava , tedy kocourek Bouřka je milý, roztomilý a snadno si ho oblíbíte. Bylo mi ho vážně líto i když šlo jen o smyšlený animák - nepochopím totiž nikdy lidi co dobrovolně opustí, vyhodí nebo dokonce ubližují zvířatům, ať už jsou skutečné nebo kreslené. Ale mojí nejoblíbenější postavou se nakonec stal čivavák á la Áďa Hitlerů (kdo viděl slovenské animované video o jorkšírech a jejich bojkotu, toto přirovnání pochopí), který mě bavil nejvíc a Edison :) ()

spotczek 

všechny recenze uživatele

Protože je to film pro děti a těm se líbí (dcera ho na youtube sjíždí dennodenně), myslím, že splnil, co se od něj očekávalo. Myšlenkově je to prosté, ale nikoliv hloupé. Technicky více než průměrné. A já oceňuji především propagovanou estetiku: staré neznamená špatné! Naopak mě příjemně překvapil dceřin vkus. Lehký nádech vintage stylu v pohádce o milém starém pánovi, jehož domov před nenechavým synovcem zachrání jeho mechanické a robotické hračky pod vedením kocourka Bouřky. A hlavně to zvládnou díky tomu, že překonají vnitřní rozbroje a začnou spolupracovat! Kéž by nová generace s touhle strategií i zestárla😉 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka s mačičkou v hlavnej úlohe a veľmi vydarenou animáciou. Príbeh so zápletkou tiež celkom ušiel, len tomu chýbal taký ten príjemný dôvtip, ktorý by to celé nejako spestril. Inými slovami niečo, čo by pôsobilo aj viac úsmevne. Pretože potenciál tam na to určite bol - menovite v trojici hlavných aktéroch mačička, zajac a myš. Po celý čas pôsobil príbeh viacmenej logicky, a potom zrazu v závere sa to zvrtlo to totálnej absurdity, ktorá pôsobila vážne nepochopiteľne. Ale tak ako oddychovka celkom fajn. Konečne nejaká milá rozprávka aj s mačičkou. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama