Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (69)

spotczek 

všechny recenze uživatele

Protože je to film pro děti a těm se líbí (dcera ho na youtube sjíždí dennodenně), myslím, že splnil, co se od něj očekávalo. Myšlenkově je to prosté, ale nikoliv hloupé. Technicky více než průměrné. A já oceňuji především propagovanou estetiku: staré neznamená špatné! Naopak mě příjemně překvapil dceřin vkus. Lehký nádech vintage stylu v pohádce o milém starém pánovi, jehož domov před nenechavým synovcem zachrání jeho mechanické a robotické hračky pod vedením kocourka Bouřky. A hlavně to zvládnou díky tomu, že překonají vnitřní rozbroje a začnou spolupracovat! Kéž by nová generace s touhle strategií i zestárla😉 ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Pro mě zlomový film. První, na který jsem vzal dceru do kina. Jestli z ní vyroste fanoušek filmu je zatím ve hvězdách, ale jelikož vydržela ve dvou a půl letech bez mrknutí sledovat celý fim, je to pro mě jasné znamení, že se jí to líbilo. I já jsem se párkrát pousmál, je to sice ukrutně naivní a hloupoučké, ale animace krásná a ačkoliv jsou některé honičky trochu šroubované dynamika filmu je až neuvěřitelná. Na to, že chce jen synovec vyštípat dědulu z baráku je to opravdu prošpikované akcí. Milé pokoukání. ()

Reklama

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky 3D je tento film naprostá povinnost vidět. Takto povedené provedení a využití 3D se vidí málo. Příběh krásně plyne a nevím nevím jestli souhlasit se zdejšími komentáři, že film je pro 3 leté děti. Když se hlavní padouch pomine a snaží se kočičku zastřelit, není to zrovna podívaná pro 3 leté dítě. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku roztomilá, leč na druhou stranu nikterak přehnaně okouzlující pohádka ... z domu kouzel. Víceméně splňuje všechno, co se od správné pohádky očekává, včetně rozličných zvířátkových i jiných skopičin, přesto nenadchne. Jakoby jen poslušně plnila zadání scénáře ... bez zapojení vlastních mozkových závitů ... finále nevyjímaje - jen tak mimochodem: na můj vkus je závěrečná scénka OPĚT přes čáru, i když tentokrát jen maličko. To je nějaký novodobý standard (nebo spíš PODstandard) ... u novodobých animáků ??? Už mě ani nebaví o tom psát. Ale myslím, že dětem se vyprávění bude zamlouvat. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dům kouzel mi tak vzdáleně připomíná hraný film HON NA MYŠ a částečně třetí díl TOY STORY. HON NA MYŠ tím, že i tam se objevil chamtivý chlap, který chtěl získat starý dům. A že si jsou ty oba domy podobné... Tento je navíc takový starodávně útulný díky tomu skladišti, co starý kouzelník za roky nasbíral. S TOY STORY má zase podobného toho zlého plyšového medvěda, který se v Domě kouzel podobal králíkovi. A co už je tak samo sebou, tak ten roztomilej zrzavej kocourek, potrhlej dědek a hlavně závěrečná scéna s pokusem zlikvidovat dům pomocí koule na jeřábu. Na animovaný film pro děti je Dům kouzel pěknou podívanou i pro dospělé. [1261. hodnocení, 61. komentář, 63%] ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama