Reklama

Reklama

Osud z komiksu

Trailer

Obsahy(1)

V městském parku se sejde pětice navzájem se neznajících lidí, kteří se do něj vydávají z různých pohnutek. Jožin, městský floutek, má sraz se svou milou Žofií, jež ho začtená očekává s knížkou v ruce. Růženka, květinářka, tam jde se svým košem plným kvítí na procházku. Jakub, rybář, jako každý den sedí na břehu rybníka v parku v očekávání výjimečného úlovku a v neposlední řadě Bivoj, který se zhlédl v bojových uměních, čeká na jejich uplatnění. Každému z nich se vybaví jiná představa, která by splňovala jeho tužby, a pravděpodobně by vše zůstalo pouze u představ, kdyby Jožin nenalezl komiks, který do běhu událostí zasáhne podstatnou měrou. Stejně jako jejich osudy i jejich představy se zdánlivě náhodně protnou a vyústí v cosi nečekaného. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Allica 

všechny recenze uživatele

Ty filmové scény byly pěkné, tam nemám co vytknout, to jsem fakt koukala. Ale ten zbytek byl jak úplně od někoho jiného. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Od tohoto krátkometrážního filmu jsem rozhodně čekala víc ... "Neherecké" výkony byly opravdu hodně neherecké, scénář vcelku o ničem a pointa na konci opravdu velmi směšná ... Jenže ne v tom pozitivním smyslu ... Jedinou dobrou "věcí" na Osudu z komixu byl hlas Kryštofa Hádka, který mě u filmu udržel až do konce. I když jsem uvažovala o odpadu, nakonec jsem se přece jen rozhodla pro hvězdičku, která tady patří opravdu jen Kryštofovi ... ()

Reklama

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Obrázky z bažin nejsou špatné, to vypadá hodně pěkně i barevně, ale záběry z města jsou už nic moc a je to hodně přesycené. Samotný komiks docela zvláštní. ()

belmondo689 

všechny recenze uživatele

Konečně něco jiného, než ty tupé komiksové filmy, alias Marvelovky. Nápad jak pracovat s tímto žánrem je zřetelný. Navíc skvělý vypravěč v podobě Kryštofa Hádka. Těším se na další díla od těchto tvůrců! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama