Reklama

Reklama

I'll Follow You Down

  • Austrálie I'll Follow You Down (více)
Trailer

Obsahy(1)

Otec rodiny a vědec Gabriel (Rufus Sewell) záhadně zmizí během své pracovní cesty. Po letech snahy o smíření se s jeho neznámým osudem jeho žena Marika (Gillian Anderson), syn Erol (Haley Joel Osment) a otec (Victor Garber) postupně objevují šokující pravdu o tom, co se s Gabrielem stalo. (MartinezZ)

Videa (2)

Trailer

Recenze (23)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ano, nemá to lůk ani drajv hollywoodských efektních scifáren. Ono "sci-fi", uvedené až na třetím místě v žánrech má své odfůvodnění, tady se totiž JEN mluví a sci-fi je tu zastoupeno jen nápadem a několika málo rekvizitami a kostýmy. Vymyšlené to ale není špatně a má to celkem zajímavý ne tak prokouknutelný nápad a finále, což potěšilo. Méně už Osment, který celému hereckému ansámblu dodával patiu béčkovosti, což nebylo vůči ostatním správné, protože tak takové "laciné" béčko to není. Prostě jen než budete cestovat časem, zkuste se zamyslet, co za sebou/před sebou necháváte ;) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Důkladně dopodrobna probrat a rozmyslet, jestli návrat časem do minulosti a napravení jisté tragédie stojí za to, když se tím sice vymažou roky trápení, ale vlastně i stávající úspěchy, radosti a štěstí, to je oč tu běží. A protože mluvit o rodině a lásce je nadevše, sci-fi a mysteriózno ustupují mimo hru. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se vrhl pln očekávání, trailer mě zaujal a těšil jsem se na Gillian Anderson. Sci-fíčko se Scullyovou a "I see dead people" Osmentem by mohlo být fajn. No, nebylo. Film se bohužel potácí v rodinných problémech, které hraničí místy až s hysterií. Z Osmenta nevyrostl zrovna sympatický herec a Gillian nemá až na pár hysterických scén moc co hrát. Děj je neoriginální, nevypointovaný a dalo by se říci až zbytečný. Nemůžu tomu ale upřít místy docela hutnou atmosféru a hodně pěknou hudbu, takže ty dvě odřené to ode mne dostane. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Povídka roztahaná na celý film. V zásadě ne špatná, ale vlastně nic nového nepřináší (SPOILER: V závěru jsem se třeba těšil na paradox, kdy tím, kdo ho v uličce zastřelí, bude syn.), jen tak pluje, a očekávaně dopluje tam, kam si člověk říká, že to asi dopluje. Některé myšlenkové pochody postav jsem měl problém pobrat, ale už je mi jasné, proč se Nikola Tesla nikdy neoženil a neměl děti, a hlavní důvod toho, proč lidstvo ještě nemá stroj času. :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Z poslednej doby to lepšie s H.J. Osmentom, aj keď ani tento snímok nie je nejak zvlášť oslnivý. A to aj napriek tomu, že sa zaoberá mojím obľúbeným námetom - cestovanie v čase a časové paradoxy. Jednotlivé paradoxy a samotné cestovanie v čase boli celkom logicky spracované, to uznávam, avšak všetko mimo tohto bolo nudné a nevýrazné. Bola tu napr. šanca zatlačiť na emotívnu strunku diváka aj po dramatickej stránke, no nevyužila sa. Aj napriek tomu sa film ale oplatí pozrieť, strata času to určite nie je. 65/100 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama