Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael se živí rozvozem pizzy. Když zjistí, že je jeho přítelkyně Anu těhotná, propadne panice, že rodinu neuživí a navíc nemá ani peníze na velkou svatbu. Velmi brzy má však řešit daleko vážnější problémy. Přiveze pizzu do jednoho domu a stane se svědkem záhadných událostí. Jsou věci mezi nebem a zemí, se kterými si není radno zahrávat. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Je libo indickou pizzu ? Na tenhle film jsem se těšil od chvíle kdy jsem poprvé spatřil trailer. No a konečně jsem se k němu dohrabal ( jako desátej hodnotící ).Indický filmy v našich končinách nejsou až tak rozšířený. Takže indickejch hororů je pomálu. Snad až na Horror Story nestojí nic za zmínku. I proto mě to tak lákalo. Navíc trailer opravdu nevypadal vůbec špatně. Hned úvodní titulky jsou promakaný a vtipný. Ústřední dvojice je sympatická a dobře se na ni kouká. I ostatní herci nebyli špatní. Nebylo tady ani žádný extra přehrávání( jak je u indických filmů zvykem ). Film si dokáže vytvořit celkem hustou atmosféru. A to i díky hudební a zvukové stránce. Snímek Pizza jasně dokazuje, že i obyčejnej rozvoz pizzy může být pořádný vzrůšo.a směna pizzamužíka se může změnit v pořádnej psychonátlak. Co mě ale překvapilo nejvíc byla vizuální stránka filmu. Některý záběry doslova lahodily mým očím ( tř. hrátky s barvou ). Moje hodnocení je někde mezi 3 - 4 hvězdama. Ale jelikož vím, že tohle se jen tak k širšímu publiku nedostane ( a když tak to nedocení ) dávám 4 hvězdy, protože tahle pizza byla zatraceně dobrá a na Indii je tohle nevídanej hororovej luxus, kterej svým závěrem dokáže možná i překvapit. Za mě spokojenost. Doufám, že se mi časem dostane do rukou i druhej díl. Ikdyž si myslím, že kvalit prvního dílu nemůže nikdy dosáhnout. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Navzdory žádnému očekávání a nijaké zálibě v žánru, musím konstatovat, že tamilská gore lekačka dokáže vyděsit stejně poctivě jako její souputníci z celého světa. Scénář začíná s obehranou historkou, ale postupně se to z mladé romance mění v solidní horor s překvapivým vyvrcholením. Je to hezky předimenzované a překombinované ve smyslu toho, co je skutečná pravda, ale o to je to mnohem funkčnější. A nechybí tu ani skvělá hláška, totiž, že by se nevěsta ráda vdávala 12. 12. 2012, protože má Rajnikanth narozeniny. A v určitých momentech pak celý film slouží jako Rajnikanthova pocta. Proti takovému gustu nelze nic namítat. #festivalbollywoodskehofilmu ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Horor je v Indii žánrem zcela okrajovým jak z hlediska zájmu diváků, tak producentů. Diletanské duchařské snímky, v nichž vlastně do zblbnutí permutují všechny motivy z Friedkinova Vymítače ďabla, však bohužel nestojí mnoho peněz a chodí na ně dost diváků na to, aby se je filmařům vyplácelo točit. Ani snaha o nepředvídelnanou a zdvojenou pointu bohužel Pizzu z bažiny indického duchařského braku nevytahuje, zvláště když se jedná o film, jenž je více než pochybný i svými stylistickými (ne)kvalitami. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Indové, přesně Tamilové solidně přesadili žánr do své domoviny a vyšel z toho ucházející horor.(50%) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama