Reklama

Reklama

Víkend s Alexem

  • USA About Alex (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh siedmich dobrých priateľov z vysokej školy, ktorí sa spolu opäť stretnú na trojdňovom predĺženom víkende na chate potom, čo sa jeden z nich pokúsil o samovraždu. Popritom, ako sa snažia dávať pozor na svojho traumatizovaného priateľa, obnovujú svoje staré vzťahy, spomínajú na časy strávené na škole, ľutujú nesprávne rozhodnutia a premýšľajú o budúcnosti. (Steny94)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (13)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Setkání přátel po letech, to já ráda:) Víkend s Alexem možná nepřináší do daného žánru nic nového, ale na tomto poli se snad nic "objevného" ani vymyslet nedá. A je to vlastně moc dobře. Snímek pracuje s jednoduchostí, obyčejností, skromností. A daří se mu to. Výborné obsazení "nehvězdných" herců, z nichž snad žádný jimi prezentovaný charakter nedokáže být nesympatický. Každá postava mě něčím zaujala. Třeba postava Maggie Grace mi na začátku přišla jako tuctová hezká blondýnka, ale postupem času se mi zalíbila, měla v sobě takovou zvláštní křehkost. Skvělý scénář, oceňuju přístup Joshe, jehož ztvárnil Max Greenfield. Zcela souhlasím s jeho názory a postoji vůči Facebooku:) Snímek se mi líbil. Nesnaží se hrát na city, je prostě svůj. Ideální, pokud zrovna máte lehce melancholickou náladu, ale zároveň nemáte chuť na nějaké drsné drama a charaktery, které jdou až na dřeň. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jedna hromada lidí s problémy. Jako kdyby je někdo neměl. Ty postavy nejsou špatné, jsou tu hlavně příjemné herečky, ale celkově to na mě nevyznívalo nějak skvěle. Docela by mě zajímalo, co bylo cílem filmu: Ukázat, že i jiní mají problémy, a tak se v tom sami nemáme tak babrat? Jestli ano, tak na to není potřeba chodit do kina, ale podívat se k sousedům. Ty osudy nejsou až tak zajímavé, navíc jsem měl pocit, že postavy jsou místy spíše karikatury. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Pro někoho úplně obyčejné vztahové drama, ale je tam toho tolik řečeno mezi řádky, že já ho za obyčejný nepovažuji. Faktem zůstává, že znám málo lidiček, kteří by se takhle scházeli a když, tak je to většinou o ničem (co si budeme povídat), revidovali svůj život a vytahovali kostlivce ze skříně, ale budiž. V každém případě to byla zajímavá a i přes počáteční vanovou scénku, příjemná podívaná. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to ako stretnutie "tretieho druhu". Určite nečakajte nejaké zvraty, akciu, či dokonca humor. Úplne priamočiare a bezduché. Ústredná myšlienka na podmaze úplne zle zahraných postáv, kde nudu zaháňajú doslova nudou... Najviac ma znechutilo, pomalé vykresľovanie samovraždy, ako úplne normálnu situáciu v živote... 15%. ()

morris22 

všechny recenze uživatele

Pokusit se o sebevraždu "jen" proto, abych viděl své přátele, je trochu ujetý, nicméně proč ne. Celý film se tímhle začátkem dostává do úplně jiné roviny, ale zároveň zůstává tak normálním, jak to jen jde. Myslím, že velmi záleží, kdy si tenhle snímek člověk pustí. Věřím, že většině lidí mezi 25-40 lety se líbit bude, těm ostatním asi tolik ne, ale třeba se pletu :) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama