Reklama

Reklama

Michael Logan je vysoce závislý feťák a zároveň zkorumpovaný policejní důstojník, jehož svět se obrátí vzhůru nohama díky příchodu drsných albánských gangsterů. Hrozí totiž, že tyhle krvelačné hyeny změní londýnské podsvětí jednou provždy. Seznamte se s Michaelem Loganem - antihrdinou naší doby, přirozeným predátorem v džungli londýnského podsvětí. Michael stojí v čele zvláštní protidrogové jednotky zaměřené na největší a nejpodlejší překupníky drog. On ani ostatní členové jeho týmu ovšem nejsou o nic lepší než tihle padouchové - tak to ale ve světě, v němž se pohybují, zkrátka funguje. Rozlišit, zda se pokoušejí infiltrovat gang proto, aby ho zničili, či snad aby jim z obchodu s drogami taky něco káplo, je téměř nemožné. Pak ale na scénu vstoupí dva brutální albánští bratři, díky nimž hrozí, že se pravidla londýnského podsvětí změní jednou provždy. Michaelův život se ještě víc zkomplikuje, když jeho starý kolega David převezme případ s Albánci, a oddělení pro vyšetřování vnitřních záležitostí se dostane na samý práh odhalení pochybných činností Michaela a jeho skupiny. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (54)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela hodně drsná, syrová a nepříjemná kriminálka plná drog, prostitutek a albánských goril, se kterými nechcete mít nic společného. Tenhle film není vyloženě můj šálek čaje a při dvou hodinové stopáži jsem se párkrát nudil, ovšem jakmile došlo na krájení chleba, tak bylo na co koukat. Místy brutální jak svině za což palec nahoru za odvahu tvůrcům. 65% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Krutá a surová sonda do sveta drog a skorumpovaných policajtov. Áno, asi takto nejak to môže vyzerať vo väčšine svetových veľkomiest. Páčil sa mi aj casting, všetci (až na jednu výnimku) boli na svoje miesta vybraní veľmi dobre, Albánci boli Albáncami, Turci Turkami a vymletí policajti vymletými policajtmi. Vidno, že si Johnson nechal záležať a že chcel byť čo najpresvedčivejší. To je ale asi tak všetko. Ako celok ma to nadchlo menej ako som čakal, možno keby bola výraznejšia hlavná postava (herec mi pripomínal jedného bývalého spolužiaka, ktorého som nemal rád), tak snáď.... A vôbec najhorší bol koniec, pretože to skončilo práve vtedy, keď to začínalo byť najzaujímavejšie. Vzhľadom na povahu a surovosť tejto kriminálky by záverečný masakrík nebol od veci. 65/100 ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele

Policejní detektiv, který se dostane k tajným dokumentům v místnosti, kam kdykoli mohou přijít "padouši" z některé z přilehlých místností, a fotí si je mobilem, přičemž se ozve onen tak nepříjemný zvuk, který často zapomínají vypínat návštěvníci galerií a muzeí?? Vážně? Jinak, další zbytečně násilný film, kde se všichni sjíždějí lajnama koksu, i "good guys". Už mě nebaví dívat se na tyhle násilnický filmy - všichni jsme jich už viděli desítky, a lepších, k ničemu to není, jen mě to naplňuje odporem. Jako by nestačilo, že se to děje v reálnym světě. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PŘEDSTAV SI, ŽE BY POLICAJT JAKO MICHAEL LOGAN NEEXISTOVAL. EXISTUJÍ, PROTOŽE DĚLAJÍ DOBROU PRÁCI. A STANOU SE NEDOTKNUTELNÍ…“ /// Film natočenej za pět tejdnů použil k inspiraci i příběhy bábovek, který vyvázly z pazour obchodníků s bílým masem. Navíc prej aspoň uvidíme, co všechno se může dít na ulicích velkejch měst. Tady je zaneřáděnej Londýn. Úplně nejvíc baví ponurá, syrová atmosféra. Ta film dělá atraktivním, což podtrhne i těch pár brutálních scén, který tam padnou jako hrnec na prdel. Navštívíme albánskou mafii, zatleskáme vysvobození holky z brlohu obchodníků s bílým masem, ale jestli chcete nějaký hlubší morální rozhřešení, budete zklamaní. Tady totiž platí jen to o tý svini a řezníkovi. Obsazení je zajímavý. Nevokoukaný tváře, stejně jako drsný ksichty Albánců, působí víc než věrohodně. A Stephen Graham (AlCapone v sérii Impérium – Mafie v Atlantic City) za sebou i v krátkým partu zanechá nesmazatelně krvavou stopu. Konec je na hovno. Protože… prostě myslím, že k tomu filmu nepatří. (Ale to je asi jediný, co s tím můžu dělat.) Dík častým zvratům patří závěrečná půlhodinka rozhodně k tomu nejzajímavějším co žánr „policejní krimi thriller“ nabízí. Nejde vo žádnej biják pro citlivky. O zkorumpovanejch policajtech, obchodu s lidma a temný stránce Londýna se ani jinak, než autenticky a bez zbytečnejch kudrlinek vyprávět nedá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bad Lieutenant je můj vzor! 2.) Jsem polda a potřebuju prachy. 3.) Thx za titule „UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vykreslení podsvětí londýna je asi to jediný,co tady stojí za zmínku.Jinak syrová,ale nekoukatelná nuda,která se ve stylu refnovejch filmů táhne jak můj ranní sopl.A perlička na konec!Nějakej Gordon Brown je asi jedinej herec na světě,kterej má u filmografie jen odpady.Neni divu!(Barbar,Bronson,Jen bůh odpouští)Sračka vedle sračky.10%. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama