Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladé dívce Carle při cestě ze školy ujede autobus. Doma však není nikdo, kdo by ji mohl vyzvednout. Carla si z toho ale nedělá hlavu a vydá se domů pěšky. Cestou však potká svého vraha, kterému nastoupí do auta... Mnichovští vrchní komisaři Ivo Batic a Franz Leitmayr dostávají na pomoc při vyšetřování nového kolegu – Gisberta Engelhardta. Ten sloužil u armády a je velký nadšenec do techniky. Gisbert stanoví profil vraha a tvrdí, že ze záznamu posledního dívčina telefonátu z mobilu může vyfiltrovat typické vrahovo dýchání. Na základě ohledání mrtvoly pak dospěje k přesvědčení, že by se mohlo jednat o sériového vraha. Batic a Leitmayr tuto informaci okamžitě předávají dál. Na mušku vyšetřovatelů se dostává i Carlin učitel, pan Seifert...
Od začátku spolupráce nejsou komisaři s novým kolegou spokojeni a snaží se ho zbavit. Gisbert Engelhardt ze sebe musí vydat to nejlepší a dokázat, že je pro ně dobrým parťákem. Proto se vydává na lov fantoma sám, ale svou horlivostí zapříčiní spoustu katastrof... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentar obsahuje Spoiler: Kdyz ja mam proste radeji ty klasicke Tatorty kde je spachan trestny cin a pak komisari sbiraji stopy a na konci polapi prasiveho kojota ktery pod tihou dukazu kapituluje. Tyhle ty otevrene detektivky mi moc nesedi (Treba nedavno ta Operace Cukr, i kdyz nebyla Tatort tak stejne to nastvalo). A pritom to zacalo tak dobre! Cele to slapalo dobre az do smrti c.2, pak uz to zacalo tak nejak drhnout a zdalo se mi ze to na me hraji jako na divaka na efekt. Vic nez tri bohuzel nemuzu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s "Místem činu". Líbí se mi ústřední dvojice, která není černá, ani bílá. Nejsou to žádní supermani, kteří zachraňují svět, ale normální chlapi, kteří nejsou neomylní. Příběh mě zaujal a vtáhl. ()

Reklama

Galerie (41)

Reklama

Reklama