Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tiché a majestátní scenérie přírody zlákají mladou dívku k odpočinku od stresu a hluku velkoměsta. Cesta je to očistná, nabíjející energií - a aby bylo na co vzpomínat, rozhodne se zvěčnit nejkrásnější panoramata své cesty pomocí jednorázového fotoaparátu. (blackJag)

Recenze (13)

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná vec (vlastne nepríjemná ehm, veď uvidíte), musím dať 4*. Zbožňujem lesy a podobne krásnu a vyľudnenú prírodu a tento kraťas bol niečo ako mojím splneným snom. K tomu sympatická baba a nádherná atmosféra pokoja. Ak teda nerátame odporne mrazivý finálny twist, ktorý to celé radikálnym spôsobom mení. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Některé krátkometrážní snímky jsou prostě tak parádní, že by si z fleku zasloužily celovečerní verze. V tomto případě takové, které by mohly klidně pokračovat minutu po posledním záběru, a divák by mohl pozorovat, co se "dělo poté". Alone Time je přesně takové pořádně mrazivé drama, jehož strašidelná pointa si o navazující story vyloženě říká. Úžasný výběr hlavní postavy a lokací, plus velmi povedená atmosférická hudba. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nic co by oslnilo nebo mělo větší význam. I přesto se na to dobře dívalo. Hlavní postava je usměvavá sympaťanda a má okolo hezkou přírodu. Myslím si ale, že samotný konec nějak zvlášť děsivý není. Určitě to musí být nepříjemné zjištění, ale co. Je doma, nic se jí nestalo. Tak bych to víc neřešil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film má naprosto excelentní závěr. Bohužel, závěr trvá asi 10 sekund a všechno před ním stojí za hovno. Absolutně nic se ve filmu neděje. Pracovně vytížená žena se vydá relaxovat sama samotinká do přírody. Jak nápadité. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Celý film sa akoby tvorilo nádherné umelecké dielo z ktorého sála pokoj a bezpečie, naviac sa všetko odohráva v lone krásnej pírody a atmosféra je presýtená duchovnou rovnováhou a splynutím s divočinou. Očista ľudskej duše od civilizácie. Na konci však ten nádherný skvost neznáma ruka rozdrtí na prach a vy zistíte, že niet kam uniknúť! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Prekvapil ma hlavne pomerne vysoký počet hodnotení na tunajšej databáze, kedže film má relatívne málo zhliadnutí na ytb. Spracovanie celkom ušlo, prechod od prepracovanej slečinky k oddýchnutej babe zahratý dobre a samotný záver tiež príjemne prekvapil, ale inak priemer. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Všichni tu píšou o skvělém závěru, tak jsem se bál, co se tam stane a nakonec musím uznat, že ten závěr dobrý je a líbí se mi i to, že je ve vysvětlení otevřený. To tomuhle filmu zachránilo tu třetí, byť slabou, hvězdičku. Jinak se mi to celé zdálo dost divně sestříhané a to úplně narušilo to, co ten film měl většinu času ukazovat. Holka chce vypadnout od starostí velkoměsta, takže jede do přírody, ale já pak v té přírodě necítil, že by si to tam ta holka bůhvíjak užívala - třeba když je na té skále, tak to vypadá, jako by tam přišla, chviličku si tu krásu prohlížela, cvak, vyfotila a šla zase do háje. A přitom pan režisér se vyžívá v pomalých záběrech (nebo aspoň v pomalém postupu děje), aspoň jak jsem si u jeho celovečeráku Here Alone všiml. Tady jsem prostě necítil, že by si to ta holka bůhvíjak užívala, jenom to, že tam je, protože tam je a divně se ksichtí, až na konci ten její výraz vypadá, že si to užila (než se stane to, co se stane...). Prostě jsem tam necítil tu poetiku té přírody, v tom je ten hlavní problém. Slaboulinké 3*. Btw, proč se mi zdá, že ten film natáčel na stejném místě, co Here Alone? ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Nevím si rady. Je to příjemný, oddychový film o hledání klidu v nádherné přírodě. Jako takovému bych mu dala 5 hvězd. Thriller to je posledních 5 vteřin. Víc napětí film nenabízí. 60% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Paradoxne záver je úplne mimo všetkého pred ním. Alebo žeby nie? Žeby to bol príbeh o osamelosti a záver vlastne nechce šokovať len naznačiť, že aj keď si myslíme že sme sami tak to tak nie je?... ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele

Skvělé vyobrazení přírodní krásy od té civilizační doprovázené dobrou hudbou a výbornou kamerou. Po konci mám ale trošku husí kůži, protože... Co když ani v přírodě nejsme tak úplně sami? ()

Reklama

Reklama