Reklama

Reklama

Tři kamarádi Bradley, Ed a Zach se probouzí po velké pařbě ve vlaku, který je veze na Hungover Games. Čeká je souboj na život a na smrt, kde budou muset bojovat proti hobitům, polonahým ženám i postavám ztvárněným Johnnym Deppem... Bradley, Zach a Ed vyrazí na oslavu konce svobody jejich homosexuálního kamaráda Douga. Ten se má ženit s Traceym. Jenže pánové se po divoké jízdě probudí v jakési dystopii, ve které probíhá soutěž mezi filmovými postavami. Vyhraje ten, kdo se nenechá zavraždit. Přátelé zjišťují, že se do vražedné soutěže přihlásili dobrovolně ve chvíli, kdy byli pod obraz opilí. Teď se však už ze soutěže nedá vystoupit. Ve chvíli, kdy jsou přátelé vysazeni na bitevní pole, se jim ke všemu ztratí ženich Doug. Bradley, Zach a Ed se ho tedy vydají po okolí hledat. Stávají se však cílem útoku různých filmových postav (Thor, elfové, indián, Carrie atd.). Tyto postavy nejenže se snaží zabít Bradleyho a spol., ale zabíjejí se také navzájem. A tak jsou po několika pokusech o jejich zabití přátelé nuceni zažít upálení skupiny žen, Zachovi před očima zabije indián modrou nahou elfku, do které se Zach zamiloval, a jsou pobodáni geneticky upravenými vosami, které z nich mají udělat homosexuály. Kvůli napadení vosami se rozdělí, ale zanedlouho Edovi dojde, že mohou vyhrát, jen pokud budou všichni dohromady. Tomu nasvědčuje i změna pravidel hry tak, jak ji vyhlašuje šílený producent, který má vše na starost. Ed se v soutěži setkává se sedmnáctiletou Amazonkou Katnip, do které se zamiluje. Dívka přátelům spolehlivě pomáhá zabít jejich protivníky, nakonec však sama umírá Edovi v náručí, když mu před svou smrtí ukáže svá prsa. V tu chvíli se přátelům podaří konečně najít Douga. Šílený producent však opět změní pravidla hry, a tak se mají přátelé pozabíjet mezi sebou pomocí sexuálních pomůcek. Skupina se však nehodlá šíleným pravidlům podvolit, a tak na radu Zacha polyká jedovaté osvěžovače toalety a doufá, že producent je nenechá zemřít. V tu chvíli se však všichni probudí v hotelovém pokoji a uvědomí si, že je nejvyšší čas odvést Douga na svatbu. Na svatbě potkává Ed dívku, která se velmi podobá Katnip. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Aljak 

všechny recenze uživatele

V krátkom slede už druhá paródia na The Hunger Games. Najprv v roku 2013 The Starving Games a teraz začiatkom roku 2014 toto. No treba uznať, že Starving Games boli o minimálne o triedu vyššie ako táto lacná kravina krížená s námetmi filmu The Hangover. A pritom, keď som zazrel túto novú paródiu, vyzeralo to celkom sľubne. Zopár scénok, hlášok a nápadov celkom dobrých, ale ako celok nič moc. Opäť raz prehnané nevkusnými scénkami plných perverzností a fekálneho "humoru". No nič, v dnešnej dobe sa paródiam moc nedarí - obzvlášť keď je do nich zakomponovaných plno hlúpych a lacných trápností, na ktorých sa žiaľ zasmiať nedá. Ale z hereckej zostavy ma celkom zaujala mladá uzbecká herečka Rita Volk, ktorá hrala Katnip. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě i tato parodie spadá mezi ty nejsračkovitější výtvory posledních let, vznikající v rámci tohoto žánru, nicméně jí musím alespoň přiznat, že je to určitě pořád lepší, než co produkuje duo filmových barbarů, neumětelů a hlupáků Friedberg/Seltzer. O málo, ale přeci. A ty důvody jsou poměrně jednoduché. Jednak jde tedy sice i v tomto případě o naprosto, ale opravdu naprosto nevtipnou a nezábavnou podívanou, ovšem zároveň se zde kupodivu snad ani jednou tvůrci nedopustil, na rozdíl od jmenovaných packalů, nějakého vyloženého přešlapu, trapnosti, přepálenosti, prostě jinými slovy, totální dementnosti, jakými nás duo F/S ve svých filmech zásobuje přesmíru. Zkrátka to sice nebylo vůbec vtipné, zároveň ale ani nijak fakt urážející a nesnesitelné. A jednak obsazení Hungover Games je poměrně sympatické a ne zas až tak přehrávající, jako je opět ve filmech zmiňovaného párečku negramotů zvykem. Takže, jako parodie to zkrátka znovu vůbec nefunguje, jde prakticky jen o sled nevtipně převyprávěných situací z jiných snímků, ale na druhou stranu se to dá s mírným sebezapřením kousnout, každopádně kokotina je to stejně hodně velká a především, což je nejdůležitější a rozhodující, nezábavná. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Oukej, nevím co jste čekali, ale zrovna tuhle parodii bych odpady nezasypával. Joo není to nejvtipnější, ale zase je tu nejmíň trapných momentů, co se parodií týče. Párkrát jsem se zasmál a skoro vůbec jsem se nechtěl u tý parodie zabít, takže pro mě je to úspěch. Asi bych dal jen 2*, ale 29%? To si fakt nezaslouží, jsou o hodně horší parodie, jako například nové Scary movie, tohle je o několik stupňů nad ním, i když tu tvůrci úplně serou na děj a je tam hromada nelogičností, prostě parodie jak má být, jen není tak strašně trapná jako ty ostatní. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Tak další natočená blbost a možná vyhozené peníze. Nechápu jak tyto filmy mohou být ziskové. Dobře, z každé scény se klube (trapný) humor, který lidi přitahuje, ale já už jsem vyrostl z těch pubertálních scén, které jsou plné nechutností. Ale abych jen nekritizoval, bylo i pár vtípků kterým jsem se zasmál, např. když Zach vyndal ženský knižní fenomén roku 2013 a to Padesát odstínů šedi. Nebo hláška - "tak ji zkontroluj zuby" má něco do sebe. Jinak sbírka levných, nechutných vtipů - dávám 25%. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Je to slátanina všeho možného, ale úplně nejhorší to nebylo. Některé scény jsou trapné nebo nevtipné, ale najdou se i povedené vtipy a parodie. I přesto zde bylo dost hluchých míst, takže za mě jen 2*. Daleko povedenější parodie na podobné téma je Starving games . Hodnocení: 35/100. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama