Reklama

Reklama

Caribbean Sunrise

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Německo, 2002, 3 min

Režie:

Marian Dora

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po schlédnutí dvou Dorových filmů už asi chápu co tímhle kraťasem Dora chtěl asi říct. I tak to nemění nic na mým názoru, že tenhle kraťas, může natočit kdokoliv. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Marianem Dorou a už teď vím, že jistě ne poslední…Jasně, v tomto sotva tříminutovém krátkometrážním kousku nám toho zas až tolik neukázal, nicméně i tak se mi to líbilo. Hlavně tedy ona již zmiňovaná příroda – no prostě nádhera. Co na tom, že to lehce kazilo ono bezvládné zakrvácené tělo…když už, tak mohlo být ve větší fázi rozkladu…což by jistě nebylo vůbec od věci…50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Začiatok ma navnadil v tom, že by som si rád užil takýto západ ( východ ) slnka pod palmami, niekde v exotickej krajine. Nasledujúca minúta ma, ale presvedčila v tom, že nie každý raj je rajom. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle už jsem viděl pár měsíců zpátky. Je naprosto jasné, co tím chtěl Dora ukázat, ten kontrast krásy a hnusu (ostatně se něčemu takovému věnuje i Lynch), ale přece jenom je to celé poměrně dost amatérsky natočené, takže pořádně z toho nevynikne ani jedno. Hlavně to je tím, že takhle to prostě může natočit kdokoli. Ale líbí se mi, jak krásně ten film začíná, dokonce název filmu je napsán takovým hezkým, barvou tmavě růžovým písmem - a pak pro nepřipravené přijde naprostý opak. 2* ()

Reklama

Reklama