Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (6)

1frida2 

všechny recenze uživatele

Ten film vás vcucne do sebe, ani nevíte jak. Pro člověka, který dělá takovéhle věci, je strašně těžké určit hranici. Když přestane, má pocit, že život pro něj nemá smysl. Moc dojemné to bylo, fakt že jo. Filmová výzva 2015 ()

Deb 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavej snímek o ještě zajímavějším životě Shana McConkeyho.. Rozhodně obdivuju jeho odvahu a touhu po adrenalinu. Kdo to neviděl, nepochopí. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

"Just ski down there and jump off something, for cryin' out loud!" Shane je LEGENDA a inspirace pro vsechny "mountain people"! Tohodle cloveka je fakt skoda. Ten me vzdy bavil snad nejvic. Nezapomenutelny segment v CLAIM a STEEP. Byl pro me, vlastne porad jeste je, esence lyzovani. Uzasny clovek, snad ve vsech rozhovorech s nim bylo videt jak strasne ho tohle vsechno bavi a jak stastny je. Tohle je opravu krasna vzpominka na nej. ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Životní příběh muže, který celý život posouval hranice lidských schopností, a který měl strach jen z toho, že jednou bude muset pracovat v kanceláři. R.I.P. Shane! "You have one life. Live it." Thumb up. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Další z filmů o lidech, kteří posouvali hranice lidských možností a neváhali zaplatit cenu nejvyšší za svou vášeň. Při pohledu na tyto kousky člověku hlava nebere. Klíčová slova - freeride + skidiving + base jumping. Doporučuju! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama