Reklama

Reklama

Kongo: Velký projekt Inga

(festivalový název)
  • USA Congo - The Grand Inga Project (více)

Obsahy(1)

Jak se připravit na něco, co nikdy nikdo nedokázal? Čtveřice extrémních kajakářů v čele se Stevem Fisherem vyráží na africký kontinent do smrtících peřejí Inga, které předchází pověst nejkrutějších bílých vod světa. Kdo přežije tuhle šílenou misi? A je to vůbec možné? (Mezinárodní festival outdoorových filmů)

Recenze (3)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Parádní extreme outdoor expediční kamera, party 4 kamarádů, kajakářů, kteří se rozhodli zdolat zatím nepokořené peřeje s názvem Inga v dolní části řeky Kongo (stát Demokratická republika Kongo), které se táhnou v úctyhodné délce 40 km a jejich nejnebezpečnější část s nejmohutnějším průtokem je dlouhá celých 15 km při spádu o celých 96m. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Pááni, první koment k filmu :o). Tohle byla asi ta nejmasakrálnější vodácká podívaná, kterou sem zatím viděl!! Příběh 4 nejlepších kajakářů na Světě, kteří se pod hlavičkou Redbullu vydají na splutí doposud nesjeté části řeky - Inga. Člověk si říká, co je na tom zajímavýho sjet řeku. Ale tohle není obyčejná řeka, ale neskutečně obrovský vodní tok, který už jen přeplout na šířku je obrovsky náročné i pro ty 4 borce. Jen pro představu, tahle řeká je široká asi jako 20 fotbalových hřišť a peřeje jsou na ni vysoký jak svině :o)). Parádní hudba podkresluje tuhle vzrušující podívanou. Všichni borci měli na kajacích a na helmách kamery, takže když se jeden z nich vopravdicky topil (1 minutu se nemohl dostat pro nádech z vodního víru), tak z těch záběrů docela mrazilo. Jestli seš srdcem vodák, tak se na tohle mrkni, páč tohle je brutálně dobrý!!! PS: NA Vezekmínu by se to asi taky dalo sjet, ale asi bych si při tom vylil pár pivek do lodi :o)) ()

Reklama

Reklama