Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Yui Komori je obyčajnou stredoškolskou študentkou. Kvôli práci svojho otca sa však musí presťahovať a začne navštevovať novú školu. Ani nevie ako, ale odrazu býva v jednom dome so šiestimi upírskymi bratmi... (Madsbender)

Videa (1)

Promo

Recenze (16)

Rachi 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle je romantika , tak já jsem ŘÍMSKÝ BŮH SRANDY. Hlavní postava je neskutečně hloupá , vlastně bych řekla, že je to totální blbka bez jediné špetky zdravého rozumu, kterou má i hmyz bez mozku. Není zde nic k vidění, jen banda podivně perverzních ,, upírů,, . Nejlepší z celého anime je OP , který se opravdu dobře poslouchá. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Popravdě nechápu, kde zrovna tohle anime vzalo tak obrovskou fanouškovskou základnu, ale za sebe můžu akorát tak potvrdit, že jí nepovažuju za zaslouženou. Neironicky to doporučuju leda pokud strašně moc chcete 12 dílu sledovat partu upírů jak vysávají chudinku hlavní hrdinku a jsou to navíc všichni strašně "sexy bad boyové". Já přesně chápu jaké publikum je cílovka a že já to rozhodně nejsem, takže bych to měla brát trochu míň vážně, ale mě to přijde nekvalitní i pro cílovou skupinu. Přitom vytvořit kvalitní anime, kde budou jak ti pěkní upíři (navíc s povedeným charakterem) a i zajímavý děj vedle, opravdu možné je. Někteří lidé vyzdvihují alespoň animaci a já uznávám, že třeba designy postav vyloženě marné nejsou, ale animace? Jako to jak se to hýbe? Tragédie to nebyla, ale celkově přinejlepším hodně slabý průměr. Ani mě nepřekvapilo, že to bez legrace vyprodukovalo stejné studio, jako legendární Tenkuu Danzai Skelter Heaven. 2.1/10 ()

Reklama

Teelus 

všechny recenze uživatele

Klasická harémovka, jenže jí chybí i to málo, co vyžaduje žánrový standard - rozdílnost postav, případně vtipné vzájemné konflikty... a vůbec, ten seriál postrádá snad úplně všechno. Je to strašná plytká nuda bez děje, kde vlastně vůbec už nevím o co šlo. Hvězdičku dávám za animaci, ta nebyla z nejhorších. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reverse harém. Upíří, sadistický reverse harém. Co dodat? Hlavní hrdinka je snad ta nejvypatlanější jakou jsem kdy měla tu čest vidět, sloužící jen jako hadrová panenka pro šest pánů upírů, kteří jsou jeden horší než druhý, což ale (aspoň doufám) byl účel. V nabídce je jeden "já jsem nejlepší a všichni mi musíte říkat, že jsem nejlepší", jeden který celou dobu spí nebo se někde válí a nevypadne z něho ani slovo, jeden brýlatý jakože superchytrý a supercool, jeden nepochopitelně pořád naštvaný a do všeho mlátící, jedno těžce mentálně labilní dítě a všechno završuje jeden ... je "znásilňovač" slovo? No řekněte, kdo by takové úžasný nápadníky nechtěl? Děj chybí, animace se mi líbila, soundtrack průměr. Tohle byla prostě taková nehorázná blbost, že jsem se musela celou dobu smát. 2,5/10 ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Na tomhle anime je špatně snad úplně všechno. Na děj jsem celou dobu čekala úplně zbytečně (i když na konci se možná dá mluvit o nějakém pokusu). Postavy byly nezajímavé a tak nějak všechny stejné, kromě hlavní hrdinky, které v hlavě scházela snad i ta sláma. Jediné, co se mi líbilo, byla kresba. A dalším bonusem je délka, protože mít ty díly standardní délku, tak se asi nedostanu ani přes dva. ()

Reklama

Reklama