Reklama

Reklama

Little Favour

Trailer 1

Obsahy(1)

Wallace (Benedict Cumberbatch) se snaží zbavit psychických jizev z války a začít život mimo armádu, když ho zkontaktuje bývalý kamarád James (Colin Salmon), který žádá o laskavost. Wallace, neschopný odmítnout muže, který mu zachránil život, slíbí, že mu pomůže. Brzy však zjistí, že se nejspíše nejedná jen o Malou laskavost. (carollus)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (25)

verfrt26 

všechny recenze uživatele

Pekné zábery, zaujímavo natočené... ale dej. Určite sú ľudia, ktorí tomu naplno pochopia, ale mne to unikalo. Jednoducho to nemalo ucelenú myšlienku, videla som len krvavého Cumberbatcha, ktorý sa síce snažil, ale v sedemnástich minútach to jednoducho nezvládol vylepšiť svojím výkonom. Určite to nebude zahodených sedemnásť minút, ale tento režisérsky pokus po stránke scenára trochu nevyšiel. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Monroe v sebe niečo istotne má, ale pri tom, ako rozpačito celý film pôsobí, je to ukryté pomerne hlboko. Benedict sa snaží poriadne hrať, no predvídateľnosť, slabý scenár a polovičatý twist to samo o sebe nezachráni. Možno byť to celovečerák, dalo by sa z toho vydupať niečo viac, takto je potenciál pochovaný za živa a celkovo nemá snímka šancu osloviť širší okruh divákov než Cumberbatchových skalných fanúšikov (medzi ktorých sa sám hrdo radím). Lenže takto to nejde. Nebyť sherlocked, idem možno ešte nižšie. 50% ()

Reklama

Merkin 

všechny recenze uživatele

Bohudík nepatřím mezi ty, kteří by slepě nadhodnocovali snímky jen proto, že se v nich objevuje jejich oblíbený protagonista. Nezbývá mi tedy nic jiného než s politováním prohlásit, že už dlouho jsem neviděla, aby kvalitní herci, slušný kameraman a nadaní maskéři mrhali časem kvůli tak bezduché frašce. P. V. Monroe by mi udělal laskavost, a to rozhodně ne malou, kdyby na místě seknul s řemeslem. Spíš by měl začít filosoficky rozebírat skutečná díla (jiných tvůrců), možná bychom se toho ještě hodně dozvěděli:) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vykastrovaný film, ve kterém se sice režisér pokusil o pár zajímavejch záběrů, ale když dojde na akci, je nudná skoro stejně jako reklama na rodinné balení ovocného jogurtu ve slevě a skoro stejně nepřehledná, jako seznam hostů na svatbě indického prominentního právníka. Ben se sice snaží, ale celé je tak polovičaté, že je to vlastně úplně jedno, a to říkám jako osoba Cumberbachovaná. Hudba závěrečných titulků je jednoznačně lepší, než sedmnáct minut předtím. ()

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě to nemá 22 minut ale 17. Akce sice nebyla nic moc, ale alespoň tam nějaká byla. Zcela to samé by se dalo říci o příběhu. Hlavní děj na začátku je, že tam dvě postavy minutu (což je na krátkometrážní film dlouhá doba) na sebe koukají a najednou obě strany přesně vědí co se po nich chce. Působilo to na mě jako by to bylo posledních 17 minut špionážního filmu s velmi nizkým rozpočtem a nudným začátkem. Možná to tak opravdu bylo a proto to zkrátili. Kdyby tam nebyl Benedict, tak o tenhle film ani nezavadím. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama