Reklama

Reklama

To vás uzemní

(TV film)
  • USA Blow Your Mind

Obsahy(1)

Díky ohromujícím experimentům z reálného života a testům, které lze provést doma, prozkoumáte dosud nejsložitější stroj na světě – váš mozek. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Tento pětačtyřicet minut dlouhý film má efektivní název Blow Your Mind (2013), ale chyběla mu větší interaktivita s divákem u obrazovky. Dokumentem diváky provede Robert Llewellyn známý především jako Kryton ze seriálu Červený trpaslík. Návštěva večírku, kde by se neměl nikdo opít, protože se nepodával jakýkoliv alkohol, byla zajímavá. Se stejnou tématikou nabídne mnohem více seriál National Geographic: Brain Games (2011). ()

hallelluja 

všechny recenze uživatele

Ohromujúci, bezhraničný, nepochopiteľný... podobné prívlastky niekto vrhá na Boha, niekto na vesmír, no moja maličkosť neprestáva byť fascinovaná ľudským mozgom. V jednej chvíli som bola pripravená dokument odpáliť "nič nové, popojedem...", ale vysvetlenie pokusu "ako sa dá na párty opiť bez kvapky alkoholu" mi údivom znehybnilo ksicht. (pozn. jupijupijé, môj koment je tu ako prvý:D pravdupovediac, ide o jediný dôvod, prečo vlastne vnikol...) ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama