Reklama

Reklama

Recenze (3)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Film je natočen moderní formou, kde je minulost vyprávěná Danielem v přítomnosti osobně. Zachycuje podstatné okamžiky Danielova života. A až na tu lví jámu/kobku jsem tam žádný podstatný problém nenašel. Samozřejmě spekulovat by se dalo o vlastním podání - kdy Daniel jakoby prosazoval Boží plán tím, že celou historii včetně proroctví vykládal osobě, jíž se týkal, ale toto bych tvůrcům prominul. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Starozákonní příběh v těch základních kontúrách věrný předloze, za to třeba režišérku možno jenom pochválit. Jinak film vznikal zřejmě s omezeným rozpočtem a nemá ambice soutěžit v akčnosti, vizuálním provedení či tricích o první místa aktuálních žebříčků. Dost možná není cílem filmu pouhá zábava, ale chce přínést jiná sdělení ... zajímavý počin. ()

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Oo Oslavujte Pána, lebo je dobrý, lebo jeho milosrdenstvo trvá naveky. Silný príbeh. Je neuveriteľné, ako Boh dokáže použiť aj utrpenie na oslavu svojho mena a na to, aby ľudí priblížil k sebe a aby mohli prebývať v jeho láske. Niekedy ho aj preto Boh dopustí, pretoze inak zatvrdele srdce cloveka k sebe nedostane, len veriť pokiaľ sa ukáže prečo to tak vsetko bolo. Pôsobilo to na mňa dosť divadelne a najmä na začiatku to bolo ako divadelná scéna v štýle Na skle maľované. Dobrá bola i hudobná vložka. ()

Reklama

Reklama