Reklama

Reklama

If I Had a Heart

Krátkometrážní / Thriller / Horor / Drama
Jižní Korea / Velká Británie, 2013, 12 min

Obsahy(1)

Neo-noir z podsvětí Soulu. Sam IL je poluliční rváč, kterého opustila matka, když byl ještě nemluvně. Jeho život je směsicí extrémního násilí a osamění. (iShorts)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel tohle moc nezaujalo. Na korejský styl docela slabé. Samotný příběh hlavního hrdiny byl sice zajímavý, ale vzhledem k tomu, že většina alespoň trochu akčnějších scén se odehrávala mimo záběry kamery – nebo je prostě utnul střih – slabota. Zakrvácený borec to moc nespasil, tak jsem čekal, že alespoň konec mi nabídne pořádnou akční podívanou. Leč opět nic moc extra. Škoda promrhaného času, který se dal využít lépe. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Filozofická úvaha na...na čo to vlastne. Proste nudný blábol, ktorý sa nedá poriadne nazvať ani jedným z žánrov uvádzaných v profile snímku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem měl pocit, že se autor inspiroval v Lynchově "Lost Highway", ale přece jen se to spíš nese v současném trendu násilných dramat, která zažívají něco jako boom. Je to správně syrové, má to celkem zajímavého hrdinu, který by se skvěle vyjímal třeba i v "Sin City", ale asi bych k tomu chtěl rozsáhlejší příběh. ()

Reklama

Reklama