Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva světy, dvě odlišné dimenze. Na jedné straně vyspělý svět lidí, na druhé do temnoty zahalen svět démonů. Roky mezi nimi panovalo příměří na základě staré mírové smlouvy, ale nic netrvá věčně. Taki je členem tzv. jednotky Blackguards, která slouží k ochraně zástupců obou stran, jenž mají podepsat novou dohodu a upevnit mírové vztahy mezi světy. Ovšem to se nelíbí některým démonickým bytostem, kteří Takimu jeho úkol nehodlají ulehčovat. Situaci ještě víc zkomplikuje jeho nová spolupracovnice Makie pocházející z temné dimenze a věci se rozhodně nezačnou vyvíjet podle plánu... (Crowen)

(více)

Recenze (30)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Tajemný příběh o osobním strážci, který má za úkol ohlídat vzácnou návštěvu před útokem démonů. Světy lidí a démonů proti sobě bojují již tisíce let a jen díky křehké rovnováze a velkému úsilí, nezabral jeden z nich oba světy. Yoshiaki Kawajiri mě velice překvapil, protože příběh je temný, s velkým důrazem na styl, mix démonů a sexu. To, co si dovolil vyobrazit, je dosti odvážné i na dnešní dobu. Příběh je silně erotický, ale ne zbytečně účelově. Scénami se přibližuje téměř až k typu Hentai, ale udrží si svůj styl i díky příběhu s perfektním postavami. Nádherná animace i styl. Drsné Anime pro dospělé s prvky romantiky i erotiky - je to extrémní kombinace, ale zde to to extrémně vychází a já se od toho nemohl odtrhnout. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné že v osmdesátkách vznikaly lepší a dospělejší anime než teď - Wicked City připomene jak o něco starší Carpenterovu Věc,tak i o rok mladší Akiru, byť oproti němu jde o mnohem povrchněji načrtnutý fantasy svět s jednodušším příběhem (nicméně i s pár slušnými zvraty. Hlavně ale má svou atmosféru a slušnou porci násilí i relativně explicitního sexu (nejde ovšem o hentai, ani v nejmenším), což z něj činí velmi slušnou brakovou zábavu. 8/10 ()

Reklama

Koly 

všechny recenze uživatele

Kawajiri mě opět nezklamal. Kvalitní záporňáci, skvělá akce, vytrhané klouby s hektolitry krve na podlaze a hodně dobře udělané erotické scény mě zpočátku přikovaly k obrazovce. Bohužel ke konci trochu filmu chyběl dech a vůbec celý závěr nebyl ničím extra. Celkově jde však o anime nejvyšší kvality. Vřele doporučuju dětem, které už omrzel Kačer Donald... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příměří mezi světem lidí a démonů…Jak pošetilé myslet si, že potrvá věčně! Kawajiri přišel se skvělým námětem a tentokrát ho i velmi poutavě natočil. Skloubení zajímavých soubojů a erotiky se vážně povedlo a klidně to mohlo být i delší. Hlavně se mi líbily démonické kreatury a jejich přeměny. Po akční stránce si nemůžu stěžovat, film měl navíc zajímavou atmosféru, napětí a bizarní procítěnost. Dávám palec nahoru. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto anime, by si tu do kolónky zaslúžilo ešte aj žáner erotický. Pretože popri gore a hnusu, sa tu objavujú scény, ktoré majú ku tomuto žánru viac ako dosť. A sú to scénky pomerne odvážne, ale decentne nasnímané ( nakreslené ). Existuje aj live action verzia, ktorá má podľa mňa lepšiu atmosféru, ako tento animák, ale zase nemá jeho odvahu. Pravdupovediac, chcel by som, aby sa niečo podobné opäť dostalo na plátna kín v oldschoolovej podobe, ale pri dnešnom prehltení CGI a cenzúre pomaly každého (ne)morálneho skutku a vety, čo sa na svete udejú, by to bolo asi len zbožné prianie. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně hry šachů stojí černý král a černá královna přesně obráceně. (akisha)

Reklama

Reklama