Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 6. října 2013 ve First Niagara Center (Buffalo, New York). Na kartě se sešlo devět zápasů.

1) Kickoff: Dolph Ziggler vs. Damien Sandow 
2) Alberto Del Rio vs. Rob Van Dam (World Heavyweight Championship Hardcore Match)
3) The Real Americans vs. The Great Khali & Santino Marella
4) Curtis Axel vs. R-Truth (Intercontinental Championship)
5) AJ Lee vs. Brie Bella (Divas Championship)
6) The Shield vs. Cody Rhodes & Goldust (pokud Shield vyhraje, Rhodesovi budou vypovězeny z WWE, pokud vyhrají Rhodesovi, budou znovu najati WWE)
7) Bray Wyatt vs. Kofi Kingston
8) CM Punk vs. Ryback
9) Randy Orton vs. Daniel Bryan (WWE Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (4)

Nix 

všechny recenze uživatele

Ale takové hodnocení jen kvůli Rhodes family. Ale ten zápas mne chytil za srdíčko, je to peckovní a hlavně ukazuje, že Shield to fakt byla frakce, které se každé obával a jejich ty lepší matche fakt stojí za to co tak pozoruju. No a tenhle je fakt super. Ale prostě nikdo nechce aby Rhodes byli vyhozeni a i oni ne, taky jak se snaží je to fakt supr. Jinak mne ještě bavil Del Rio vs VD, to byl taky moc fajn zápas. Jinak je to takové slabší, určitě ale za zmínku stojí Cesaro swing na Great Khaliho, to jsem se pobavil. Jinak R-Truth jako fajn, ale umí to líp a Bray vs Kofi mne vůbec nebavil. CM Punk vs Ryback byl ok match, tam byl problém, že Ryback je fakt powerhouse a nemělo to takový drive, ale byly tam fajn momenty. A Orton vs Bryan to taky umí líp, taky je to takový ok match. I když to byl můj první Battleground tak určitě Rhodes family match bych doporučil. ()

eDw1n 

všechny recenze uživatele

V celku priemerne PPV, v ktorom zaujali len tag team match Cody&Golddust vs. Shield a mozno aj Wyatt vs. Kingston. Inak v celku zabudnutelne zapasy az na Cesarov Giant swing s Khalim a par momentov RVD vs. ADR. Ale ten koniec? To mysleli vazne? Co to malo znamenat... ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Slabý roster, slabé feudy. Chce to Cenu, Brocka, Undetakera...Alberto Del Rio vs. RVD - 4*! Santino feat. Great Khali vs. Jack Swagger feat. Antonio Cesaro - 2*!!!!! Curtis Axela vs. R-Truth - 1*!!!!! Brie Bella vs. AJ - 2*! Rhodes family vs. Shield - 4*!!! Kofi vs. Wyatt - 3*! CM Punk vs. Ryback - 3*!!!!!!!!!!!!!! Randy Orton vs. Daniel Bryan (vs. Big Show) - 4*!!!! ()

sogumik23 

všechny recenze uživatele

Srovnání Battleground a Night of Champions,jsem rád že Battleground dopadl,tak jak dopadl..Ale nejzajímavější asi bylo Cody a Goldustvs Shield, ADR vs RVD a Cesaro a Khali.. ()

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „The Mighty Fall“ od Fall Out Boy ft. Big Sean. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama