Reklama

Reklama

Poté, co úchylný milionář brutálně zavraždí manželku geniálního doktora, rozhodne se doktor za každou cenu pomstít. Na černém trhu koupí mladou feťačku a začne ji trénovat pro jedinou misi - proniknout k přísně střeženému milionáři a zabít ho.
Japonský snímek na hranici akčního filmu a splatteru je postaven z velké části na herečce Asami, která má na svém kontě již několik obdobně zaměřených děl. (Tamten)

(více)

Recenze (34)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně násilný Japan Shock revenge thriller! Spousta krve, nahoty, sexu, nekrofilie no uff pro běžného diváka velmi těžce strávitelná záležitost, ale kdo je otrlý jako já, tak klidně do toho. V rámci revenge žánru film určitě nedělá ostudu. Ovšem story, herci a vše ostatní stojí za prd, ale to se zde dalo čekat. 60% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Postavy relativně sympatické. Příběh a nápad dostatečně obskurní (né, tentokrát se nehraje ani na náznak reality). Prvoplánová snaha vmanipulovat hezkou nahou holku do přestřelky je v jistém smyslu sympatická... Jen se to příliš táhne, celkově to není bůh ví co a v hlavě to nezůstane.... Snaha se ale cení. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Gun Woman je totální POLOAMATÉRSKY natočená sračka, pardon za ten výraz. Déčková hudba, céčkový look, béčkový scénář... áčková Asami. Pokud někdo náhodou pamatuje éru osmdesátkových VHSek, ví, co si má představit. Hudební doprovod opravdu osmdesátky, scénář jakbysmet, ke všemu okořeněnej o typicky japonský úchylárny typu nekrofilní retard, ale řekněme si narovinu, že i v tom je jakýs takýs kouzlo Gun Woman. Asami řekne za film jedno slovo, ale zato 40 minut pobíhá nahá, všechno ostatní nemá cenu nějak výraznějš komentovat. Rozhodně bych film nedoporučil filmovým fajnšmekrům a odpůrcům japonské krve. Ale kouzelnej pro openminded pýplz určitě je :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bože, ta neklidná kamera už mě vytáčí. Tady je strašně moc vidět, jak je zbytečně nadužívána. Jinak se ale jedná o výborné béčko, od kterého dostanete to, co čekáte. Je to místy neskutečně tuctové, ale jsou tu výborné ujeté nápady, které sice logicky nefungují, ale jinak vypadají moc dobře. Japonci jsou skvělí magoři a v tomhle podání dokazují, že si dovolí hodně. A proč ne? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě se shodu s komentářem George Stobbart(a). Jen dodám, že jsem rád, že to nebyla šílenost ve stylu The Machine Girl, ale na druhou stranu jsem od tohoto kousku čekal něco víc než čím nakonec byl. Navíc část filmu kde se bývalá smažka zaučuje v chladnokrevnou killerku nudí a místy to vyznívá komicky. Průměr. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama