Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak nám "jehovisti" od iluminátov opäť raz predložili sentimentálnu sračku za pomoci dvoch "stroskotancov" ku ktorým mal človek za pomoci starších snímkov aspoň úctu (nie že by ju človek nemal). Najväčším pozitívom dialógy a niekoľko scén, ktoré skutočne pobavili. Z tohto hľadiska, u mňa - ÁNO! Pokiaľ budem "Grudge match" hodnotiť celkovo, tak svetlo sveta spatrila komédia, ktorá síce rozosmiala, no zároveň vo mne vzbudzovala pocity nereálneho z idealizovaného rozprávko príbehu hodného len Ameriky. Naši "žltí" kamaráti z krajín vychádzajúceho slnka, či severo kočovníci užívajúci "hatlanský" maďarsko jazyk by v živote takýto plochý príbeh nenatočili. Ešte aj útok na Pearl Harbor oproti tomuto výmyslu vyznieva ako hľadanie vajíčok vo veľkonočnej záhrade. "Příjemné velikonoce přátelé", no mňa tento snímok nijak extra "nevyšibal". Ale aby som nebol len skeptický. Hlboká myšlienka Segala, na mňa zabrala. Starší človek nie je mŕtvola a nepatrí do starého železa. Zaslúži si rešpekt rovnako, ako jeblí, bieli, sfetovaní hip hop reperi s XXL tričkami a ich "kurva kokot" textom, ku ktorým dnešná poloslepá mládež toľko vzhliada. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře natočená sportovní komedie Sylvester "Rocky" Stallone si to po letech konečně v ringu rozdá s Robertem "Zuřícím býkem" De Nirem . Ačkoli jde Robert poslední dobou z jednoho béčka do druhého, tak tímto filmem snad tu poslední hrstku fanoušků, která mu zbyla, zaujme. Oba už sice nejsou žádní mladíci a je na nich vidět, kdo má jasně navrch, přesto však dokáže tento film zaujmout kromě závěrečného boxu také typickými rodinnými problémy a vůbec omáčkou okolo přípravy na box. Někdo si prostě řekl, že vidět tyhle dva pohromadě by bylo fajn a měl pravdu. Sly je pořád borec, Robert neotřelý sympaťák, Peter Segal pořád umí natočit svižné filmy a Kevin Hart tak skvěle hláškuje, že se občas opravdu od srdce zasmějete. Celkově se však jedná o žánrově vymezený film a nefandy těchto hereckých ikon nechá snímek zřejmě chladnými, tady hraje prim nostalgie a odkazy na jejich starší filmy, které je proslavily...70%...[10.1.2013_Cinestar_Černý most] ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Popravdě ? Ve chvíli, kdy jsem poprvé zahlédl obsazení a námět, v duchu jsem se tvůrcům od srdce vysmál.. Nakonec to ovšem není takové utrpení, ba naopak. Kýčovitých momentů se sice najde vícero, ale tomu se asi vyhnout ani nešlo a nutno říct, že chlapci na stará kolena vytřískali z potencionálního p*ůseru maximum. Když jsme mohli "přehnané moralizování" odpustit Rockymu, nevidím důvod, proč bychom nemohli z nostalgie přimhouřit oči i tentokrát a užít si tuhle odpočinkovou jednohubku - 70%. PS: Hart svého černocha trošku přehrával ;) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že tu hrajú dvaja schopní herci, ktorí odkazujú na svoje slávne filmové postavy a aj režisér má s komediálnym žánrom bohaté skúsenosti a dve z jeho komédií ma dokonca veľmi bavili, tak som Grugge match moc neveril a dlho sa mu vyhýbal, no predsa len raz prišla tá správna nálada, ale len som sa presvedčil, že som mal pravdu, nič výnimočné sa nekoná. Najviac som sa tešil na úvodnú fázu, sledovať prakticky dedkov, ktorí majú to najlepšie dávno za sebou, ale sebavedomie im nechýba a vzájomná rivalita je stále silná, ale na moje prekvapenie práve táto časť je jasne najslabšia, vôbec ma to nebavilo, postavy mi boli skôr nesympatické a nielen, že mi to neprišlo ani trochu vtipné, ale dokonca som sa cítil aj trápne. Ale, keď sa už začne riešiť samotný zápas a postavy začnú trénovať, už ma to našťastie začalo aj trochu baviť, konečne aj humor je celkom slušný, pár situácií sa mi páčilo, napríklad zosmiešňovanie MMA alebo zoskok padákom a pár hlášok bolo výborných. A síce potom ide humor očakávane do úzadia a začnú sa riešiť rôzne vzťahové problémy, už sa na to dalo pozerať, aj keď tu ma teda podstatne viac zaujímala De Nirova línia so synom a vnukom, než tá Stallonova so životnou láskou. A finále je v očakávanom štýle, takže tu nemá čo sklamať a aj ten boxerský zápas je v rámci možností celkom obstojný. Na obsadenie sa tu nedá moc sťažovať, Sylvester Stallone a Robert De Niro tu odkazujú na svoje slávne postavy, aj keď v tomto u mňa nie sú ani zďaleka vyrovnaní, ešte k Rockymu mám trochu vzťah, aj keď som sa nikdy nepovažoval za fanúšika tejto postavy a série, ale Raging bull je na tom o dosť horšie, hlavne táto postava mi bola poriadne nesympatická. Ale tu sa ten rozdiel neprejavil, Stallone tu hrá svojho typického skromného samotára a De Niro zase pohodového zábavného dedka a v tomto sa dobre dopĺňali, takže ma bavili asi rovnako. Ale určite musím pochváliť vedľajšie postavy, jedine Kim Basinger nestojí za nič, jej postavu by som najradšej vystrihol, ale páčili sa mi tréneri Alan Arkin a Jon Bernthal a dokonca ani Kevin Hart nie je vôbec zlý. Na réžii ma sklamalo jedine to, že film sa snaží tváriť áčkovejšie, než skutočne je a potom si musia pomáhať trápnymi zadnými projekciami, ako pri spievaní národnej hymny, ale inak je to v rámci žánru slušne zvládnuté. Takže až na tú úvodnú fázu som dostal presne to, čo som čakal a vlastne sa aj obával, hviezdne obsadenú komédiu s veľkými ambíciami, ktorá nakoniec aj tak ponúkne len pár vtipných scén a štandardnú jemnú drámu. Ale vďaka postavám sa na to raz dalo bez problémov pozrieť. 55% ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

K tomu, abyste viděli mlátit do sebe dva dědky, stačí v pátek navštívit místní sokolovnu a vsadit si na toho bez hole. Tohle je ovšem trochu jiná záležitost - jednak je tu dědek s tělem třicetiletého učitele tělocviku, který má problém s erekcí, potom je tu dědek, kterého uvidíte rádi v čemkoli, i v sexuálních kolasech. Pro ty, co mě do teď nechápou to shrnu: Pro toho, kdo má rád filmy, je to krásná nostalgie a milé pohlazení po vlasech, jako od staršího pána ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Ve snímku se objeví slavní boxeři Mike Tyson a Evander Holyfield, kteří byli stejně jako hlavní hrdinové filmu svého času velcí rivalové. (Punisher)
  • Billy „Kid" McDonnen (Robert De Niro) daruje vo filme synovi sedan značky Dodge Dart. (Laslo)
  • Bylo natočeno několik alternativních konců, aby nedošlo ke spoilerům či jiným únikům informací. (Dr Lizal)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama