Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

H34D 

všechny recenze uživatele

Expendables (2) byli přinejmenším z poloviny myšleni vážně, proto v nich pokusy o humor ne vždy fungovaly. Grudge Match je v prvé řadě komedie, přičemž obstojně vystupňovaná dramatická linie slouží až jako přidaná hodnota. Humor zde opravdu funguje, Peter Segal má cit pro vypointované gagy i fungující hlášky. A v momentě, kdy už se stává film příliš stupidním, zaútočí na vás element nostalgie, díky kterému vypustíte rozum z hlavy a necháte se unášet příjemnou retro zábavou... 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Možno na plný to nieje, ale oceňujem ten nápad postaviť do ringu skoro sedemdesiat ročného Rockyho proti sedemdesiat ročnému Zuriacemu býkovi. Fanuškovia a aj nefanušikovia, ktoré videli ich dva boxerské filmy budú nepochybne nadšení. Skvelí príbeh, v ktorom perfektne sedia obe postavy a aj tie vedľajšie (Arkin najlepší a Basinger najkrajšia). Sly hra to čo mu išlo vždy a De Niro presne to čo predvádzal v Zúriacom býkovi. Odkazy na predošlé filmy sa tam nájdu, ale nikdy to nieje prehnané, pretože tento film predovšetkým funguje ako samostatný a nie len ako komédia. Príbeh funguje, postavy majú čo hrať a Arkin hláškuje viac ako Sly vo svojich všetkým filmoch. Pre mňa veľmi milé a príjemne prekvapenie od starých pánov. P.S. počkajte si pár sekúnd, po skončení filmu, čaká na vás milé prekvapenie v podobe Mikea Tysona. 90% - 5* ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná nostalgická jednohubka, které jdou Slyovi v poslední době zatraceně dobře od ruky. Místy se zde sice sází až příliš na rodinný humor a ty několikrát omletá moudra si mohli tvůrci klidně odpustit. I když na druhou stranu chápu, že to bez nich asi ani nešlo. Jinak to ale hodně příjemně odsýpá, zábavné scénky většinou opravdu hodně pobaví a i ta dramatická linka vlastně docela funguje. Herecky to navíc nemohlo být více sehranější, Stallone i De Niro si svůj návrat do boxerských rukavic strašně užívají a záda jim navíc kryje výborný Alan Arkin v té největší hláškařské pohotovosti. Jen ten Kevin Hart zde byl chvílemi až příliš otravný. Pro fanoušky Rockyho a jeho zuřícího kolegy naprostá povinnost. Jo a závěrečné cameo nemá chybu. 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je evidentne veľmi inšpirovaný Rockym a Zúriacim Býkom, tiež preto našich dvoch hlavných hrdinov hrajú Sylvester Stallone a Robert De Niro. Rocky proti Býkovi. Znie to dobre a tiež to dobre vyzerá. Snímka má dej a nie je to len o športe, ale aj o súkromnom živote našich dvoch hrdinov. Páči sa mi, keď starých hercov vo filmoch premenia na opäť mladých, ktorí vyzerajú ako v skutočnosti, keď boli mladí. Srandovné hlášky, fajn herci a prekvapivý snímok. Film sa mi páčil. A tiež vedľajšie postavy (Kim Basinger a Jon Bernthal). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTEŘÍ SPORTOVCI JSOU ROZENÍ NEPŘÁTELÉ. ALE NEJVĚTŠÍ RIVALITA BYLA MEZI DVĚMA BOJOVNÍKY Z PITTSBURGHU. JMENOVALI SE RAZOR A KID…“ /// Fajn dědci a fajn humor ve filmu o starejch boxerech, ve kterým vo ten box až tolik nejde. Spíš díky němu dostává šťávu život kolem těch dvou chlápků. Furt lepší, než když si frajeři dokazujou že nejsou mrtví třeba ve Vegas. Tempo vobčas zakolísá, nebejt ftípků, mohlo to dopadnout (u mě vole…) jako poslední Rocky. Naštěstí tady to neupadá do sentimentu, De Niro z toho udělá trochu rodinný drama a závěrečnej mač zažene veškerou rozpačitost. A ten fórek v závěrečnejch titulkách… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V mládí jsem miloval Kim Basinger. 2.) Jsem vodkojenej Rockym, vím, že Jake LaMotta byl magor a Expendables mě nerozpláčou, nýbrž pobavěj. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“ a ,,Araziel“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Razorov (Sylvester Stallone) dom sa v skutočnosti nachádza v New Orleans na ulici Park Blvd. Vo filme sa nachádza v meste Pittsburgh. (danny3l)
  • Pred zápasom na konci filmu dáva Louis (Alan Arkin) v šatni Razorovi (Sylvester Stallone) rady, pričom si môžete všimnúť, že má holé ruky. Hneď ako si k Razorovi sadne na lavičku, položí mu ruku na rameno, na ktorej už má ale natiahnutú gumenú rukavicu. Po strihu rukavica opäť zmizne. (Johnny.ARN)
  • Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) vidí špatně na pravé oko, stejně jako filmový Rocky, kterého také ztvárnil Stallone. (Stanley619)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama