Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

POMO 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ako ukecaný černošký side-kick je tak pekelne neznesiteľný, ako žiadny iný ukecaný černošký side-kick pred ním. Ale mimo neho je Grudge Match síce klišoidnou, ale vtipnou, dobre vyváženou a silne feel-good oddychovkou, ktorá vás dokonca (možno) aj dojme. A to je tak všetko čo si z nej pamätám, za čo jej dva týždne po zhliadnutí znižujem hodnotenie na silné tri. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná nostalgická jednohubka, které jdou Slyovi v poslední době zatraceně dobře od ruky. Místy se zde sice sází až příliš na rodinný humor a ty několikrát omletá moudra si mohli tvůrci klidně odpustit. I když na druhou stranu chápu, že to bez nich asi ani nešlo. Jinak to ale hodně příjemně odsýpá, zábavné scénky většinou opravdu hodně pobaví a i ta dramatická linka vlastně docela funguje. Herecky to navíc nemohlo být více sehranější, Stallone i De Niro si svůj návrat do boxerských rukavic strašně užívají a záda jim navíc kryje výborný Alan Arkin v té největší hláškařské pohotovosti. Jen ten Kevin Hart zde byl chvílemi až příliš otravný. Pro fanoušky Rockyho a jeho zuřícího kolegy naprostá povinnost. Jo a závěrečné cameo nemá chybu. 70% ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pozornější divák už v prvních minutách filmu pozná, co pro fanoušky Alienů a Predátorů znamenalo natočení filmu Alien vs. Predator - spojení dvou samostatných filmových legend. Zde v rámci boxerských příběhů sblížili své fanoušky Rocky a ten zuřící býk DeNiro. U toho se jeden hned zaraduje, že jsou zpátky a umí si ze sebe udělat srandu a to podotýkám, že vkusně. Snimek je úplnou fantazií pro ty, kteří tyhle dva staříky mají skutečně rádi, ne jen je, ale i jejich filmy. Pro ně se tu vše zrcadlí v jeden pěkný obraz a je to taková tečka za jejich kariérou, i když víme, že zdaleka neskončila. Zvláštní, jak to vše do sebe zapadlo a nebylo to trapné. Ačkoliv se víc zasměju u jedné epizody Californication, nezdráhám se doporučit pro zábavnost. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný film. De Niro mi sice nepřišel jako vhodný soupeř pro Stalloneho ( Rozdíl postavy, fyzičky, věku je podstatně dost rozdílný), ale dáse přihmouřit oko. Celé se to nese v zábavném tempu, příběh je zajímavý, hlášky dle mého postrádaly náboj, spíše jsem se usmíval než smál a závěrečný souboj měl srdce. 75% Zhlédnutí nelituji. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře natočená sportovní komedie Sylvester "Rocky" Stallone si to po letech konečně v ringu rozdá s Robertem "Zuřícím býkem" De Nirem . Ačkoli jde Robert poslední dobou z jednoho béčka do druhého, tak tímto filmem snad tu poslední hrstku fanoušků, která mu zbyla, zaujme. Oba už sice nejsou žádní mladíci a je na nich vidět, kdo má jasně navrch, přesto však dokáže tento film zaujmout kromě závěrečného boxu také typickými rodinnými problémy a vůbec omáčkou okolo přípravy na box. Někdo si prostě řekl, že vidět tyhle dva pohromadě by bylo fajn a měl pravdu. Sly je pořád borec, Robert neotřelý sympaťák, Peter Segal pořád umí natočit svižné filmy a Kevin Hart tak skvěle hláškuje, že se občas opravdu od srdce zasmějete. Celkově se však jedná o žánrově vymezený film a nefandy těchto hereckých ikon nechá snímek zřejmě chladnými, tady hraje prim nostalgie a odkazy na jejich starší filmy, které je proslavily...70%...[10.1.2013_Cinestar_Černý most] ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • V jedné z filmových scén se Razor (Sylvester Stallone) při tréninku prochází mezi zmrzlými kusy masa a do jednoho se chystá udeřit. Jedná se o narážku na film Rocky (1976), kde Rocky (Sylvester Stallone) na zmrzlých kusech masa trénoval. Další připomínkou boxerského filmu je i pití syrových vajec. (Punisher)
  • Ve filmu není až na pár výjimek vidět jiný typ telefonu než Nokia Lumia. Není to náhoda, ale záměrné umístění product placement firmy Nokia. (Punisher)
  • Snímka vyšla aj pod alternatívnym názvom Revenge Match. (MikaelSVK)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama