Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se dlouho tesil a rozhodne nejsem zklamanej, ale necekejte nejakou ultimatni komedii. Samozrejme se sem tam nejakej forek nebo hlaska povede, do toho par sparodovani Rockyho, ale to je tak vse. Vetsinu casu to je silne prijemnej film o dvou starnoucich legendach, ktery se na stary kolena snazi jeste neco udelat se svym zivotem, proste misty to neni ani tak komedie, jako spis neco ve stylu Rockyho Balboy. Navic nebudem si nic nalhavat, i kdyz oba hlavni herci urcite makali jak sileny, aby se dostali do formy, v ringu bez tricka je na jejich vrascitou vytahanou kuzi docela smutnej pohled. Celkove sice v zasade spokojenost, ale po druhy uz to videt nemusim. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zpátky do ringu aneb poslední match Sylvester Stallonea. V roli zestárlého boxera, který se ve filmu mockrát v ringu neukáže, ale přesto se jedná o zábavnou komedii. Skvěle ho doplňuje jeho soupeř De Niro. Lepší dvojku si nedokáži v tomto souboji představit a i když nejde o nějaký originální filmový zážitek, divák si své určitě najde.. 7/10 = 79% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTEŘÍ SPORTOVCI JSOU ROZENÍ NEPŘÁTELÉ. ALE NEJVĚTŠÍ RIVALITA BYLA MEZI DVĚMA BOJOVNÍKY Z PITTSBURGHU. JMENOVALI SE RAZOR A KID…“ /// Fajn dědci a fajn humor ve filmu o starejch boxerech, ve kterým vo ten box až tolik nejde. Spíš díky němu dostává šťávu život kolem těch dvou chlápků. Furt lepší, než když si frajeři dokazujou že nejsou mrtví třeba ve Vegas. Tempo vobčas zakolísá, nebejt ftípků, mohlo to dopadnout (u mě vole…) jako poslední Rocky. Naštěstí tady to neupadá do sentimentu, De Niro z toho udělá trochu rodinný drama a závěrečnej mač zažene veškerou rozpačitost. A ten fórek v závěrečnejch titulkách… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V mládí jsem miloval Kim Basinger. 2.) Jsem vodkojenej Rockym, vím, že Jake LaMotta byl magor a Expendables mě nerozpláčou, nýbrž pobavěj. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“ a ,,Araziel“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se Vám splní jeden dost nemožný sen, který byste se ani za dvacet let nehodlali vyslovit, natož pak ho vůbec vidět, jako se mi vlastně stalo skutečností, když jsem před nedávnem šel do kina. A dopadlo to přesně tak, jak jsem si představoval a jak jsem sám chtěl. Zuřící býk se potkal s Rocky v ringu a vzešla z toho naprosto boží komedie se vším všudy. Kdo by to vlastně čekal, že se tyhle dva pardálové spolu sejdou. To, že z toho vyjde komedie snad nikomu ani jasnější být nemohlo. A pokud někdo očekával něco jinýho, měl by se jít vyplácat na cecek Roberta DeNira. V tu chvíli, kdy se Robert DeNiro postavil Slyovi v ringu, tak mi bylo jasný, kdo bude mít na vrh. Postava je postava, ale film je film a tady musím říct, že tvůrci odvedli naprosto skvělou práci. Udělali z toho přesně to, co z toho mělo být. Časem ošlehaný příběh života, který stojí za to odvyprávět, třeba i několikrát za život. Krásné splnění jednoho malého snu. Kdo by kdy čekal, že se takové legendy sejdou ve filmu...a že se sejdou v boxérském ringu? To už mohl tušit snad jenom blázen. Podle mě tady prostě každý filmový nadšenec musí skákat radostí. Jo a mimochodem...Alan Arkin tady předvedl něco, na co jakživ nezapomenu. Tolik hlášek pro jednu postavu? S tím jsem se dlouho nesetkal. Klobouk dolů! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Před návštěvou kina mě tentokráte ublížilo vysoké hodnocení filmu. Člověk potom čeká neskutečnou pecku a ve finále je zklamán že dostane jen velmi dobrý film. Řeknu vám jedno. Trestná lavice se mě líbila více, ale to co dělá pro své fanoušky Stallone je neskutečné. Není dne kdy bych nelitoval, proč s podobnýma filmama nezačal už někdy v roce 97 po špatně hodnocené Zemi policajtů. Filmu nicméně stejně sluší i mladší herci stejně jako jistoty Basinger s De Nirem. Robert mimochodem hraje nejlépe za posledních minimálně 15 let a ten jeho ďábelský úšklebek jsem mu po hodně dlouhé době zase bezproblému věřil. Nebudu prozrazovat jak důchodcovské klání dopadne, protože ve finále o něj zase tolik nejde. Je příjemné hlavně poslouchat všetečné hlášky Alana Arkina. Bravo! 80% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Robert De Niro si zahral úlohu boxera už vo filme Zúriaci býk (1980), Sylvester Stallone zase v sérii Rocky. (kacer4)
  • Keď sa Sally (Kim Basinger) rozpráva s Razorom (Sylvester Stallone) pri jeho dome, nepatrične sa mení panoráma za jej chrbtom, objavuje sa a znovu mizne idúci vlak v pozadí. (Laslo)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama