Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám správňácké adieu Roberta se Slyem s filmovým boxerským ringem, Trochu jsem se obávala trapností v jejich věku střihnout si tuhle závěrečnou tečku, ale oba dva sedmdesátiletí kluci mně ukázali kam mám se svými obavami jít:-). Šla jsem do Grudge Match hlavně kvůli Robertovi, přece jen jsou mně jeho role bližší a musím říct, že do toho dal maximum, když vezmu v úvahu i celou přípravu na tuhle roli, která musela být sakra poctivá. A Sly s tím svým nenahraditelným hlasem a fasádou byl taky nepřekonatelný. Ona to vlastně ani tak nebyla sportovní záležitost jako spíš ta srdeční, navíc vkusně naservírovaná bez zbytečné explicity, s bezvadnýma hláškama a já si vysloveně libovala v tom jejich hereckém, vyzrálém kumštu. Kim Basinger celý film zjemnila svojí postavou a já už nemám co dodat. Vtipná, milá oddechovka, prostě kluci bylo to fajn rozloučení a za to já dám s chutí plnou palbu. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvládli žánr na výbornou, nenudí a servírují nám chutné menu, které sice vychází ze starých receptů, ale o to víc má kvalitní základ, je velice chutné, přísady navzájem ladí, má šmrnc, není mdlé ani překořeněné a je znát, že kuchař si dal práci! Na hlavní dvojici hvězd je opravdová radost se dívat - jsou to hvězdy prvotřídní svítivosti - díky za příjemný zážitek v kině! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $29,807,260Tržby Celosvetovo $44,907,260Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,241,988Tržby za predaj DVD v USA $2,731,892║ film v zlých režisérskych rukách, škoda, mohla to byť ďaleko lepšia pocta, týmto borcom, slabý priemer /50%/ ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Když jsem jako malý kluk viděl Rockyho , chtěl jsem být boxerem. Ovšem o několik let později jsem zhlédl Mlčení jehňátek a konečně jsem se našel...Zpátky do ringu mi mou volbu jen utvrdilo, já v šedesáti svým "fanouškům" pořád nebudu připadat směšný a až jednou své povolání pověsím na zakrvácený hák, odejdu do zaslouženého důchodu s pocitem dobře odvedené práce a bez nutnosti si něco dokazovat. Nu nic, dostal jsem chuť na játra na cibulce, tak možná i na shledanou... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že někdy uvidím, jak atrofovaný Rocky dává na držku prostatickému Zuřícímu býkovi, bude jim u toho kundovat šedesátiletá Basinžerka, na kterou by jeden vlezl i v tomhle věku bez zoufalé přemíry třtinového extraktu z Božkova a natočí to mistr fekálních komedií, vychrchlám mu smíchy do xichtu celý obsah svých prohulených průdušek. Takhle jsem jen udiveně zahlenil podlahu v předsilvestrovském Sinestáru. Dva dokonale hláškující geronti doplněni genitálním Arkinem mi opravdu přivodili akutní záchvaty lekrace a zaplať Satan za Postradatelné, kteří odstartovali tu exhumaci a družení akčních mumií, nad níž může každý obstarožní otyloň jen plesat! Už se těším, až v roce 2028 uvidím při tomhle trendu WCJD, jak mlátí v Thajsku francouzskou holí dýchavičného Bolo Jonga na invalidním vozíku přes kyslíkovou masku. Bude se to jmenovat Krvavý Geriavit. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Razorov (Sylvester Stallone) dom sa v skutočnosti nachádza v New Orleans na ulici Park Blvd. Vo filme sa nachádza v meste Pittsburgh. (danny3l)
  • Závěrečný match se odehrál v Consol Energy Center, což je domácí aréna Pittsburghu Penguins. (Punisher)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama