Reklama

Reklama

Háčkovaná dečka

(festivalový název)
  • Rakousko Spitzendeckchen (více)

Obsahy(1)

Nový byt Anny není obyčejný činžákový byt: stává se majitelem svých obyvatel, únik se zdá být nemožný. Jediná šance Anny: najít bytu novou oběť... (Das Filmfest)

Recenze (8)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rakušané mě tímhle hodně překvapili, a to jak po stránce atmosféry, hereckých výkonů, kvality obrazu, tak i po stránce trikové. Tady funguje všechno, jak má, všechno je na svém místě. Hororová atmosféra výborná a závěr má naprosto skvělou trikovou sekvenci, na níž jsem jenom zíral. A také výborné masky. Tenhle kraťas se opravdu povedl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek tohoto rakouského snímku je více než povedený a hlavně vtipný. Kombinace mysteriozní atmosféry a černého humoru mi nikdy nevadilo. Tvůrčí myšlenka o zákeřném bytě a jeho teroru se mi líbila. Jen škoda, že to nedotáhli do zdárného konce. Přece jenom s přibývajícími minutami jsem se začal lehce nudit. Pořád jsem ve skrytu duše doufal, že se to pořádně rozjede, ale bohužel. Někdo z toho byl asi unešený, ale já přece jenom očekával trochu více. Když už to tady je v červených číslech. Každopádně nápad i první polovinu oceňuji nadprůměrnými 60%. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Odchod novej podnájomníčky zo staršieho apartmánu bude náročnejší ako si myslela. Dostatočne nápadité, miestami dokonca vtipné. Z hororových prvkov je zachovaná iba myšlienka. Divák očakávajúci mimoriadne strašidelnú atmosféru či gore strieľa mimo terč - 65%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Super věc. Ve své podstatě strašlivě děsivý námět, přitom se film nese v příjemném, odlehčeném duchu. Ústřední byt vizuálně retrokrásný, povedené atmosféra. Taková děsivá vídeňská pohádka. Ke zhlédnutí na vimeu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hypotéka na vlastné, alebo podnájom? Čo je lepšie? Na to vám dá odpoveď tento skvelý kraťas. A nemyslite si, že to bude odpoveď jednoznačná. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama