Reklama

Reklama

Alfa a Omega: Vánoční dobrodružství

  • USA Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure (více)

Až společný sňatek spojí dva znepřátelené vlčí rody. Kate a Humphrey se spolu s jejich třemi vlčaty radostně připravují na oslavu první zimy, kterou stráví společně i s prarodiči. Jejich šťastné chvíle se rozplynou, když nejmladší člen rodinky se záhadně ztratí. Všichni se proto musí vydat na novou cestu přes divočinu, aby Mrňouse našli ještě předtím, než sněhová vánice zatarasí cestu do jejich domova. Na cestě zažijí plno dobrodružství, ale v jejich putování nechybí ani humor i napětí. Na konci cesty se odhalí skutečné poselství Vánoc, kdy domov a štěstí je tam, kde jsou naši nejbližší. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý animovaný film o vlcích a vlčatech. Není v něm nic extra zajímavého, příběh je takřka o ničem a ani animace není nijak pěkná. Vypadá spíše jako by byl film o deset let starší. Malým dětem by se to mohlo líbit, ale trhák to určitě nebude ani pro ně. [49. hodnocení, 5. komentář, 50%] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dva psi z prvního dílu mají štěňata, stopáž snímku se zkrátila na polovinu, tedy na 45 minut, a hned je to snesitelnější a vlastně i vtipnější. Malá štěňata jsou roztomilá, a i když prožívají podobnou cestu jako jejich rodiče, jsou u toho mnohem snesitelnější. Film není nějak zásadně výjimečný, animace stále není na úrovni současných nejlepších filmů, ale příběhově i emotivně to funguje lépe. Sníh ale rozhodně nebyl dobrý nápad. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama