Reklama

Reklama

Gator Green

Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 15 min

Recenze (3)

Vojtino 

všechny recenze uživatele

VanBebber už asi nikdy nerozpoutá peklo ve stylu svejch předchozích démonickejch kraťasů, pořád se ale sympaticky s ničim nesere. Jediná škoda je, že za těch necelejch 10 000 $, který vybral na Kickstarteru, nepořídil kromě krokodýlů taky nějakýho zručnýho střihače. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Do teď jsem nevěděl kdo Bebber je a mělo to tak zůstat, tenhle film mě stačil k tomu abych poznal že je to dřevo. Tenhle kraťas byl hodně špatný a jediné co mě udrželo byl samotný krokodýl(já tohle zvíře prostě miluju). Zbytek filmu je břečka o veteránovy z války. A další bandě idiotů. Strašná blbost. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

3 vietnamský veteráni si otevřou krokodýlí farmu s knajpou a nesnášej lidi.Co se asi stane když se jim do hospůdky přijdou podivat zduněný hipíci je asi jasný.Totální trash masakr.Jimmy už krapet sešel chlastánim ale dává si pořád ty samý gore pecky jako kdysi.Ty šílený nájezdy kamer na chlupatý bobry pak na krokodýly a zase zpátky jsou úlet.Jenom škoda že tam nehraje Marc Pitman.Je to amatérský až to praští a je to prostě bomba kraťas ()

Reklama

Reklama