Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Na legendární TROMU je Příšera z šatníku docela normální film. Béčkový horor, který naurazí, ale bohužel ani nějak zvlášť nezaujme. Všechna zásadní braková tromovská poznávací znamení se kamsi vytratila (amatérské herecké výkony, hektolitry krce, nahé buchty, rozpočet krachujícího stánku s pikadory....), i když přeci jen...no, ale rozhodně to nemá na zásadní díla typu Terror firmer a spol.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Tromu a její filmy mám rád, ale tohle je úplně mimo mísu. Nic horšího jsem od ní snad neviděl. Absolutně nechápu proč za tenhle paskvil někdo vyhazoval peníze a natočil to. Srandovního mi na tom nepřišlo skoro vůbec nic. Jediné slovo, které pro to mám je TRAPNÉ!!!!! (12.6.2016) - Druhou šanci tentokrát dostal i tento mnou opovrhovaný kousek. Ale stejně jako tomu bylo před osmi roky, co jsem jej viděl poprvé si stojím za svým hodnocením. Filmy od Tromy se musí brát vždy s velkou reservou, ale s tím já problém nikdy neměl. Horší už je fakt, že pod tímto snímkem je sice Troma podepsaná ale mnoho společného s ním nemá. Podle toho to i vypadalo. Opravdu jsem se snažil na tom najít nějaké to pozitivum, ale kromě slušného rozjezdu, to byla jedna velká trapná šaškárna. Mnoho lidí poukazuje na to, že tento film je hlavně céčková oddechovka, parodie na různé filmy, atd… To mají pravdu, jenže pokud po celou dobu bojujete s tím, aby jste neusnuli a hlavně vás neskutečně sere ta brnkací melodie, je všechno ostatní špatně. Tedy alespoň pro mou maličkost. Tím vás však nechci odrazovat od shlédnutí filmu, protože je docela dost možné, že si tu nějaké to pozitivum najdete. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Stanley Lloyd Kaufman a jeho Troma Entertainment vyprodukoval další kultovní zábavný snímek, který ve své fantazii takřka vstoupil do dějin. Kdo nezná Tromu, nemá šanci pochopit. Tvůrci si vzali na paškál několik ve své době velice populárních filmů (Superman, Psycho, Blízká setkání třetího druhu, Vymítač ďábla, Godzilla, atd) , vybrali určité scény a zakomponovali je do tohoto unylého příběhu, kde svět fantazie zbořil veškeré hranice. A návštěvníci autokin měli o zábavu postaráno. Jedná se o parodii zcela ve stylu Tromy a velice povedenou. Spousta hlášek, jistá naivita a kouzlo nechtěného. Film, na který někteří budou koukat s otevřenou pusou a někteří se budou výborně bavit. ()

tron 

všechny recenze uživatele

PRÍŠERA ZO ŠATNÍKA sa s rokom výroby 1987 nemôže tváriť, že nečítala poviedku Bubák, ktorú Stephen King vydal vo svojej staršej zbierke Nočná smena. Plus že nevidela BLÍZKE STRETNUTIE TRETIEHO DRUHU, ČEĽUSTE a KING KONGA. Páčila sa mi z toho dôvodu, že tvorcovia vedeli, na čo (ne)majú (slabý scenár, mizerný rozpočet, žiadne ambície) a tak to od samého začiatku vzdávajú a robia si zo seba srandu (dúfam!) do takej miery, že nech by bol výsledný film akokoľvek zlý, ťažko sa na nich hnevať. Napriek tomu je bizarnosť niektorých dialógov, postáv a scén taká neúnosne vysoká, že stráca na vtipnosti. P.S. Na strihu snímky z produkcie TROMA sa podieľal Raja Gosnell, budúci režisér SÁM DOMA 3 alebo SCOOBY-DOO. ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Tak ako mnohí diváci zo Slovenska a Čiech tak aj ja som vďaka Filmagu objavil fenomén Troma a Monster in the closet je moja prvá skúsenosť s touto spoločnosťou produkujúcou filmy kategórie všetkých písmen abecedy okrem A. Napriek tomu že je vo filme neuveriteľná jedna ľakačka, to za horor až tak nepovažujem. No ako komédia ma celkom pobavil. 2* za večne odpľúvajúceho šerifa a perfektnú "psycho-parody" scénku v sprche. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen už v roce 1983, ale vydán byl až v roce 1987. (Cheeker)

Reklama

Reklama