Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Tak ako mnohí diváci zo Slovenska a Čiech tak aj ja som vďaka Filmagu objavil fenomén Troma a Monster in the closet je moja prvá skúsenosť s touto spoločnosťou produkujúcou filmy kategórie všetkých písmen abecedy okrem A. Napriek tomu že je vo filme neuveriteľná jedna ľakačka, to za horor až tak nepovažujem. No ako komédia ma celkom pobavil. 2* za večne odpľúvajúceho šerifa a perfektnú "psycho-parody" scénku v sprche. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Stanley Lloyd Kaufman a jeho Troma Entertainment vyprodukoval další kultovní zábavný snímek, který ve své fantazii takřka vstoupil do dějin. Kdo nezná Tromu, nemá šanci pochopit. Tvůrci si vzali na paškál několik ve své době velice populárních filmů (Superman, Psycho, Blízká setkání třetího druhu, Vymítač ďábla, Godzilla, atd) , vybrali určité scény a zakomponovali je do tohoto unylého příběhu, kde svět fantazie zbořil veškeré hranice. A návštěvníci autokin měli o zábavu postaráno. Jedná se o parodii zcela ve stylu Tromy a velice povedenou. Spousta hlášek, jistá naivita a kouzlo nechtěného. Film, na který někteří budou koukat s otevřenou pusou a někteří se budou výborně bavit. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tromovske uchylne shity fakt nemusim no toto bolo pomerne neskodne a pozeratelne. Samozrejme cecko jak remen s odpudivou gumovou priserou v hlavnej ulohe ale herci boli v ramci moznosti fajn, parodovanie Supermana, Votrelca, Psycha, King Konga ci Blizkych stretnuti tretiehu druhu pobavilo a feeling 80. rokov tomu tiez pridal na krase. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Tento film sa neberie ani na chvíľku moc vážne. Človek, ktorí bude čakať riadnu porciu tupého humoru, gore, nechutností a erotiky bude sklamaný. Namiesto toho sa stretávame s milým a naivným príbehom, ktorého mierne natvrdlý protagonisti sú konfrontovaný s príšerou, ktorá pripomína zmutovaný produkt rannej návštevy toalety. Príjemná zábava, ktorá neznechutí...čo je u Tromy nezvyk :) 65 % ()

topi 

všechny recenze uživatele

Neexistuje zbraň, která by ho dokázala zničit. Musíme zničit všechnu jeho energii! Nebo ne?? Pravda je jiná. Musíme zničit všechny šatníky!! Každý šatník na světě - rozsekat, spálit nebo vyhodit do povětří.... Roztomiloučké monstrum, které neustále řve a koulí očima. Produkce Troma tentokrát ubrala na krvi a nechutnostech, dokonce i žádný kozy nejsou, vše ale nahrazuje sranda, které přijdou na chuť pouze fanoušci Tromy, tedy i já jsem se bavil skvěle! Velkou zajímavostí je, že do kostýmu monstra se navlíkl Kevin Peter Hall. No co, vyměnil si kabát od Predátora za gumovej overal šatníkové příšery. :D ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen už v roce 1983, ale vydán byl až v roce 1987. (Cheeker)

Reklama

Reklama