Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní terorismus se stal velkou hrozbou lidstva. Libanonská teroristická organizace vedená blonďatou Fatimou (Sandahl Bergman), unese dvě děti při masakru amerických turistů na malém řeckém ostrově. O několik dní později se podobný masakr odehrává na Sardinii. Na záchranu rukojmí posílá americká vláda Erica Matthewse (Robert Ginty), jediného člověka, jenž je schopen v nebezpečném Bejrútu takové odvážné akce. Při úspěšné akci jeho RETALIATORU jsou on i Fatima těžce raněni. Když se vyléčí, dozvídá se Eric, že je Fatima žena - cyborg, která byla vyslána zničit vlastní organizaci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Co vypadá jako akčňák s mechanicky hrající Sandahl Bergman končí zaměřením na Roberta Gintyho alespoň půlku filmu a jeho misi. Je zde pár pěkných momentů. Končí to pěkně militantně. Celkově je to hloupé. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Sandahl Bergman známa predovšetkým z filmu Connan - The Barbarian je teraz vraždiaci robotický stroj, ktorý sa vymkne kontrole a zabíja všetko okolo seba. Výborné odreagovanie, slušné béčko. ()

Reklama

Reklama