Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Riley, která má schopnost cestovat zpátky v čase, se rozhodne, i přes svá pravidla, pomoci dívce, která spáchala sebevraždu. (AAnubis)

Recenze (14)

Dawon 

všechny recenze uživatele

Sympatická prvotina této celebrity z Youtube, ve které se v hlavní roli objeví autorka příběhu a zároveň jeho přítelkyně, Anna Akana. Řemeslně dobře zvládnuté, RWJ ukazuje slibný potenciál a myslím, že se můžeme těšit na jeho další tvorbu a na to, co případně dokáže s lepšími finančními prostředky. Příběh, který se pohybuje okolo středoškolačky se schopností vracet se v čase, je zajímavý a chytlavý a klidně bych si dokázal představit i delší stopáž, která by dala prostor hlubšímu vývoji postav a lepšímu dotažení některých dějových linek, které povětšinou zůstaly tak nějak napůl nakousnuté. Na druhou stranu by ale při celovečerním formátu pravděpodobně mnohem více vynikly místy ne úplně špičkové herecké výkony, a tak je ve výsledku asi dobře, že se k nám Riley Rewind dostal v téhle podobě. ()

Krystian 

všechny recenze uživatele

Nevím proč je hodnocení tak nízké ani proč všichni neustále zmiňují fakt, že herci neumí moc dobře hrát. Já si ten seriál dost užil, přišlo mi to zajímavé a dobře provedené. Pokud jste seriál ještě neviděli a zatím jen zvažujete, zda se na něj podívat, neváhejte. Mě to za to určitě stálo. Úplný konec mě trochu zarazil sice (SPOILER : myslím ty poslední 2-3 vteřiny, bez kterých by se to dle mého obešlo a celý seriál by mohl fungovat jako jedno-sériový projekt, což by bylo fajn, bojím toho, o čem druhá sezóna bude). ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to sice otravně přeplněné všemožnými klišé z prostředí střední školy a humorem mě to taky docela míjelo až na pár hlášek. Jestli bych si to někdy pustil podruhé taktéž nevím, když je to takový jakoby (někteří odpusťte to přirovnání) sofistikovanější film ve stylu filmů z Disney Channelu, ale i tak je mi to celé překvapivě sympatické. Udělané je to na koleně, spíš jen tak pro zábavu a je to na tom dost znát, jenže to je právě největší plus, které Riley Rewind má. V tomhle směru totiž působí dost snaživě, místy i příjemně a kamerou, efekty a hereckými výkony je to naprosto dostačující. A mile mě překvapilo, že to má i docela dobře vymyšlený příběh, ve kterém se Johnson navíc snaží nějak uzavřít a propojit všechny rozehrané dějové linie (včetně mužů v černém). Tyhle YouTube filmečky nejvíc trpí právě nepovedeným scénářem a přesně proto jsem rád, že tady je tomu naopak. Víc jak tři hvězdy tomu fakt dát nemůžu, ale dojmy z toho mám skutečně spíše pozitivní. 3* ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Můj dosavadní pohled na youtubovou scénu zaměřenou spíše pro one-man-show či jistou podobu televizních pořadů, rozbil svým profesionálním počinem Ray William Johnson. Ten ukázal svůj potenciál i potenciál samotné video-sociální sítě, kde je cesta pro skutečně amatérské počiny profesionálního charakteru. Riley Rewind se dá říci je skvělým průkopníkem a ukazatelem cesty, kam by se internetová "filmová" tvorba mohla ubírat. Zároveň však těžko zvládnutelný milník pro mnohé zprvu amatéry. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Rayowa stará tvorba mala v sebe šmrnc, ktorý Rewindu chýba a nie je to tým, že došlo k odobčeniu od zamerania autora či budgetovou tvorbou. Riley Rewind zomiera na hroznú nudu a spracovanie mi pripomína seriály z MTV produkcie. Predvídateľné, miestami trápne a hlavne málo inovatívne. RR neponúka nič prevratové a taktiež trpí značnou absenciu niečoho, čo by vás prinútilo vrátiť sa k nej. Tak či onak vo svete plnom "akože" youtuberov toto pôsobí ako klenot. Pre mňa ledva 50%. ()

Zajímavosti (1)

  • Inspirací ke scénáři, který napsala Anna Akana, byla sebevražda, kterou spáchala její mladší sestra. (AAnubis)

Reklama

Reklama