Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová hvězda Ma Joon Gyu se po natáčení nového filmu vrací z Japonska domů do Soulu. Většina cestujících z jeho třídy je nadšená, že s nimi cestuje hvězda. Během cesty dojde k mnoha různým komickým situacím. Ale před přistáním se letadlo dostane do tajfunu, díky kterému se mu nepodaří několikrát přistát a hrozí mu pád. (andiek05)

(více)

Recenze (3)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě asi nikdy nepřestane bavit. Viděla jsem ho už minimálně 5x a stejně se pořád směju nahlas, jako když jsem koukala poprvý. Ha Jung-woo se svým prvním režisérským počinem dokázal, že mu to jde nejen před kamerou, ale i za ní. Velký díl na tom, že se mi tenhle filmík tak líbí, má Jung Kyung-ho a jeho nadávkové výlevy. Ale i ostatní postavy jsou sympatické a vytváří v letadle tu správnou zábavnou atmosféru. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je zjevnou parodií na letecká katastrofické filmy, skoro bych tento žánr nazval katastrofickou komedií. Na palubě letadla společnosti Bobo Airlines se setkalo několik zajímavých postav, z nichž nejvýraznější je Ma Jun-kyu, vystajlovaný mladý herec, který naučil Japonce korejským nadávkám. Navíc tam je hrdinný kapitán letadla, který se cestujícím na palubě chlubí, jaké má zkušenosti s bouřemi a že dokázal přistát i za nulové rychlosti. Bohužel, teď má co do činění se skutečnou bouřkou... a místo na přistávací dráhu směřuje své letadlo na most. Ha Jung-woo je evidentně výborný herec i solidní režisér. Humorné jsou především výstupy buddhisty vegetariána a novomanželky ředitele konkurenční aerolinky. Snímek však trochu sráží snaha tvůrců být za každou cenu moderní, efektů a zpomalených záběrů bylo trochu mnoho. Navíc posledních 20 minut už začaly rychle docházet zajímavé nápady. 70% ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá komédia. Má pomerne dobrý príbeh o slávnom, ale namyslenom hercovi, ktorý cestuje lietadlom v prvej triede z Japonska, kde mu robí spoločnosť viacero rozmanitých spolucestujúcich, no nanešťastie sa kvôli počasiu vyskytnú komplikácie a tak sa už začína obávať aj o svoj život. So spracovaním som celkom spokojný, prostredie lietadla mám veľmi rád, pričom v tomto prípade sa dej navyše odohráva takmer výhradne v tej atraktívnejšej, prvej triede, takže film si ma celkom získal už len svojim základom. Spočiatku som mal síce trochu problém s hlavným hrdinom, ktorý na mňa neurobil práve najlepší prvý dojem, ale po chvíli mi už prišiel až prekvapivo normálny a veľkým plusom sú aj zvyšní spolucestujúci a personál, ktorí navodia takú sympatickú atmosféru a tak mi vôbec nevadilo, že filmu dlhší čas chýba nejaký výraznejší dejový motív, bavilo ma to. A tak škoda, že paradoxne, keď po tej príjemnej prvej polovici už pribudne niekoľko výrazných prvkov, hlavne tie problémy s počasím, už mi to neprišlo také sympatické a hlavne záverečná fáza je už zbytočne naťahovaná, ale aj táto časť sa aspoň dá problémov pozerať, takže žiadny väčší problém. Čo sa týka humoru, toho plnohodnotého tu vlastne ani moc nie je, ale mne ide aj tak hlavne o tú atmosféru a príjemné nenútené prevedenie, takže mi to vyhovuje. S hereckým obsadením som spokojný, hlavný hrdina Jung Kyoung-Ho je tu úplne iný, než vo svojich predchádzajúcich filmoch, skoro som ho ani nespoznal a bol som teda prekvapený, čo sa z toho sympatického talentovaného mladíka stalo, ale celkom ma bavil aj tu a okrem toho poteší aj viacero ďalších známych tvárí, alebo sympatických postáv, obzvlášť viacero príjemných letušiek. Réžia a technická stránka sú na tom dobre, kvalitný žánrový štandard, dokonca nesklame ani tých pár efektov, tu nemám problém. Keby si celý film udržal tú pohodovú atmosféru z prvej polovice, hodnotil by som aj lepšie, ale aj takto ma to bavilo, len ma to znovu už neláka. 67% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama