Obsahy(1)
Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)
Recenze (63)
Tento člověk má tak silné charizma a jeho každá věta by se měla tesat do kamene, že to zkrátka bude fungovat vždycky. Navíc tenhle formát, i když je převzatý zvenku, vypadá, že byl vymyšlen přesně pro Zdeňka Pohlreicha. Každý díl sleduji se zatajeným dechem a myslím, že to je vrchol toho, co vůbec televize jako médium může nabídnout. ()
Populární kuchař s jadrnou mluvou se vrací na místo činu i s jeho frekventovaným "ty vole". Zdeněk Pohlreich dobře si vědom, že jeho posláním je obrážet tuzemská restaurační zařízení nenacházející se zrovna v ideálním stavu, zažívá dejavu a po letech se vrací do restaurací, ve kterých už jednou byl, a kterým dává druhou šanci na udělení hvězdného certifikátu, který na vchodové dveře z nějakých důvodů tehdy nepřilepil. Začínalo se v Brně, a to konkrétně v kdysi proslulé a luxusní restauraci "Bohéma", kterou předchozí majitelé-bubáci dostali na dno. S novou (prsatou) šéfovou má přijít zázrak v podobě renovace zašlé slávy a Zdeněk jako poradce pro vyšší návštěvnost spojenou s kvalitními pokrmy i obsluhou, se ksichtí, kulí oči a novou majitelku by pro její asertivnost nejraději přizabil. Nebyl by to ani on, kdyby neopomenul suše hláškovat, i když zatím o něco méně a nepodělil se o několik cenných rad. Měl jsem pocit, že show se z tohoto pořadu udělá, jen když to chce její hlavní agitátor, kterému asi taky došlo, že pořad už nemá výrazně kam posunout, a v podstatě se opakuje zaběhaný formát ze spřízněného "Ano, šéfe!". Pokud ale potencionálním divákům tohle pokračování pomůže orientovat se v kvalitě restaurací a jejich služeb, tak prosím. I když po restauracích tolik nechodím, tak si nezařvu "Už dost šéfe!" a třeba se i nechám inspirovat. Ale zase až tolik tenhle pořad nežeru. A paní gastronomii, na rozdíl od vyhlášeného kuchaře Pohlreicha, zásadně vykám. Mé hodnocení: 60% ()
Dárek pro skutečné fanoušky pořadu Ano, šéfe! Jen oni si totiž můžou užít návraty do nejvýraznějších restaurací, které Pohlreich navštívil. Klusák navíc velice přesně dávkuje sentiment, jenž k té dlouhé cestě za úspěchem prostě patří a zvlášť poslední epizoda jasně dokazuje, že Zdéňovo drsné nakopnutí může vést k obrovskému úspěchu v branži. ()
V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()
Zpětná vazba je vždycky důležitá, bez toho by spousta věcí vlastně vůbec neměla smysl. A v tomto případě to platí 100%. Když už nějakou tu restauraci přetvoří, navrhne způsob, jak by to mělo vypadat, a udá novej směr, rozhodně je dobrý se tam jít zpětně podívat, jak to celý pokračuje. Některý restaurace frčí, jiný už ani neexistujou - ale to je život a jako dodatek k "základnímu" pořadu je to naprosto v pořádku. Pochopitelně tady už chybí ta atraktivita a zábavnost, je to spíš taková rekapitulace. ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama