Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth Chadwicková, bezvýrazná sestra podnikatele Bryce Chadwicka, žije pod neustálou kontrolou svého úspěšného sourozence. Ten jí brání i ve vztahu se zaměstnancem jejich rodinné firmy Peterem Hamiltonem. Dokonce Peterovi hrozí výpovědí, pokud vztah s Beth neukončí. Mladá žena se nakonec uchýlí k promyšlené vraždě: přiměje bratra, aby ji navštívil, zastřelí ho a před policií tvrdí, že jej považovala za lupiče. Několik drobností ovšem nevyjde zcela podle jejího plánu. A právě těch se chytí poručík Columbo... (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektny diel bez hluchych miest. Vrahyňa je zo zaciatku neskutocne sympaticka, ale postupne sa z nej vyvinie riadna mrcha. Spôsob vrazdy je skvele naplanovany, ale uz horsie prevedeny. Prijemnym bonusom je Leslie Nielsen v ulohe dobrackeho pravnika. Columbo tu ma niekolko velmi vtipnych situacii. Skvely diel. 8/10. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak krásná a taková mrcha, holt zrzci nejsou lidi. Columbovi to bylo hned jasné, že si se smrtí svého bratra hlavu moc neláme a je to "to nejlepší, co se jí mohlo stát". Trochu netradičně to začíná tak, že původní plán vrahovi nevyjde. Charakterní ale očarovaný (nedivím se) Leslie Nielsen ještě před svojí komediální kariérou. ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na této Columbovce mě kromě tradičního tahouna v baloňáku, pokaždé zaujme hlavně Leslie Nielsen a doslova fantastická hudba v úvodních titulcích. P.S. Všimněte si mimořádně krásné asistentky výše zmíněného Nielsena (mihne se krátce okolo šesté minuty filmu). Vůbec nevím, co tady Leslie řešil. Přes stromy evidentně neviděl les. Nebo přes les stromy... ()

Maidenhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dielo rezisera Normana Lloyda ktory ma na svedomi niektore epizody Hitchcockovych vecernych serialov prinieslo vyborny produkt. Skvela hudba, kamera, krasne zeny, este aj Leslie Nielsen do toho. Miestami som mal pocit ze pozeram na dielo samotneho majstra Alfreda. Pozorny divak si urcite vsimol detail ktory porucik pouzil pri objasneni vrazdy no cela atmosfera to tak prekryla ze nakoniec to vobec nevadilo. Kto si to nevsimol mal o to vacsi zazitok. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku je nám už jasné, na co Beth Columbo dostane, ale u této epizody to ani tak nevadí. Vražedkyně je opravdu chladná a šílená. Sledujeme její proměnu z šedé myšky na ambiciózní ženu. Také tu máme trošku větší roli Leslieho Nielsena. Tento díl má jako obvykle komická místa, ale v této epizodě je několik, u kterých jsem opravdu "vyprsknul" smíchy (Columbo a taxi, fast food,...). Columbo je zde opět na Nově dabován Petrem Haničincem. Mimochodem, v této epizodě Columbovi neříkají poručíku, ale "inspektore". ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Columbovo (Peter Falk) auto je Peugeot 403. (Terva)
  • Zbrusu nové auto, které je dodáváno Beth Chadwick, je Ferrari 365GTB. (Epistemolog)

Reklama

Reklama