Reklama

Reklama

Abominable Ferociousness Assemble of Catastrophic Mutilation Barbarity

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 6 min

Recenze (11)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Sestřih ze tří filmů ujetého režiséra Lucifera Valentina. Brutální hudba a ještě brutálnější obsah.... Těžko popisovat ... krvavé orgie, vyvrhnutí dívky, "hrátky" s fetusem, zvracení atd. ... Opravdu jen pro otrlé, připravte si vedle sebe kýbl pro jistotu ... ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Pokud neznáte Lucifera, ani to nepouštějte! Tohle by se mělo vymazat z povrchu zemského. Masakrový obsah pro nejotrlejší, drastické záběry vám žaludek pořádně obrátí a drsná hudba vás totálně odrovná. Lucifer je zvíře a patří na kazajku. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Perverzný výtvor úchylného mozgu psychopatického sado-maso prasáckeho magora, ktorý vás vhodí do najhlbšej diery satanistickej brutality na tejto Zemi. Do šiestich minút sa Valentinovi toho podarilo napchať toľko, že by to stačilo na žalúdočné problémy horšieho rázu než 5-týždňový flám anonymných alkoholikov. Len by ma zaujímalo, kto to po skončení natáčania všetko upratal. Šup šup s hodnotením hore :) 85% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle geniální záležitost. Audiovizuální peklo, které naplno uspokojilo moje ůchylné a perverzní choutky. Ty co znají Luciferovu tvorbu nemůže tenhle kousek zaskočit. Pro ty co jí neznají, může tenhle kraťas způsobit i újmu na zdraví. Všechny Luciferovi filmy jsou pro normáního smrtelníka v podstatě nekoukatelný. Tenhle kraťas je však ještě o něco horší, protože věškerý nechutnosti, zvěrstva a brutalita je tu nacpána do pouhých 6 minut. HELL 666 ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm, docela milé překvapení a laskomina na večer – pěkně v bizard gore jak mám rád. Lucifer Valentine určitě nezklamal – šlo o mé první setkání s jeho tvorbou a doufám, že nejde o poslední. Hlavně musím ocenit výběr jeho „hereček“… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto sa sústreďuje na krvavosti, bude mať hody. Tento zostrih ( mnou nevidených snímkov ) sa koncentruje práve na to. A je to poriadna nálož. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Zlo a peklo toho najhrubšieho zrna. Aj pocit, že po skončení videá som sa necítil, ako človek! Ale ináč je to (iba) slušná vyjebanosť+rozložené v hlave! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Úchilná a vrcholná zvrhlosť vyvrhnutá s tej najtemnejšej časti pekla. Z môjho pohľadu to už je troška za čiarou ale pre milovníkov grcania, nájdu sa ľudia s takou fetišistickou sexuálnou deviáciou, to bude príjemné prekvapenie. Konečne si prídu na svoje mokré sny. Ide o kratučké video v ktorom sú, v rýchlom slede udalostí, postrihané tri filmy Lucifera Valentina. Bez príbehu nám tu strihač predvádza bezbožné vraždenie, kanibalizmus a dávenie v najnechutnejšom možnom obraze aké len môže existovať. Zvrhlé svinstvo...... Inak to nazvať nedokážem. ()

pivomamrad 

všechny recenze uživatele

Kdo si nepřipraví kýbl, může mít velký problém :-) já naštěstí Valentina znám, takže jsem věděl do čeho jdu. I tak to ve mě zanechalo nepříjemně znepokojivý pocit. "Film" je určen tak pro 0,0001 % otrlých diváků, kterým nevadí blití krve, vykuchaná střeva (vytahování, dávení se s nimi), mixováné nenarozených dětí, apod... ostatní raději ruce pryč... ()

ScoRPy 

všechny recenze uživatele

Silný kalibr...zvrácenost, nechutnost....brutalita mi ve filmu nijak nevadí (ba naopak), pokud to není přehnané a zbytečné - a takové mi to přesně v tomhle kraťasu přijde. Tohle zdravý člověk nenatočí. ()

Reklama

Reklama