Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arthur Gordon, prezident úspěšné počítačové firmy, je v den svých šedesátých narozenin ubodán k smrti ve vlastním domě. Pár minut předtím oznámil manželce i dětem, že je vyškrtne ze závěti. Hlavní podezřelou je jeho osobní asistentka Della Streetová, ke které vedou všechny věcné důkazy zanechané na místě činu. Když se tuto skutečnost dozví věhlasný právník Perry Mason, kterému Della kdysi dělala sekretářku, okamžitě rezignuje na funkci soudce a je odhodlán využít všechny prostředky k dokázání její neviny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hlavnímu představiteli se zcela nesporně nedá odepřít charisma. Vše ostatní je bohužel o ničem. Vyšetřovací tým, mám-li to tak nazvat, nestojí za moc, vše stojí na v zásadě stejném schématu, soudci jdou panu Masonovi na ruku, a jako vždy přijde zásadní důkaz v poslední vteřině, přímo v soudní síni, a ještě k tomu se pachatel, doposud dovedně skrývající svou vinu, zlomí a vše vysvětlí...trapné. To už si radši dám Jakea A Tlusťocha. A tenhle komentář si můžete doplnit ke všemu, co začíná Perry Mason a vzniklo to po roce 1985. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 4.3.1989 - réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = OĽGA RÚFUSOVÁ - jediný príbeh novej série, ktorý bol u nás uvedený pred "nežnou". (15.5.2009) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama