Reklama

Reklama

Les sebevrahů

(TV film)
  • Česko Smrtící Halloween (více)
Trailer

Americká vysokoškolačka Maiko, která studuje v Japonsku, riskuje vlastní život ve snaze zachránit duši své mrtvé matky, jež se rozhodla dobrovolně odejít z tohoto světa v nechvalně proslulém "Lese sebevrahů". Hluboko v pustém lese na úpatí hory Fuji se za potemnělého zimního odpoledne rozléhá neklidný šepot. Tady, uprostřed bludiště z kořenů, si osamělá žena sáhne na život. Její tělo splyne s větvemi a duše s houštinou. O několik let později se dívka Maiko vydává v doprovodu svých přátel ze školy do Lesa sebevrahů. Maiko zde touží na Halloween vykonat démonický rituál, který má podle místních pověr osvobodit duši její matky ze spárů lesa. Zatímco si mladí návštěvníci s kamerou klestí cestu mezi stíny, začnou se dít podivné věci - zuřivý šepot a zlověstné pohledy duchů pro ně mají být varováním, že tu nejsou vítáni. Uprostřed záplavy stromů povstane oceán ztracených duší, které hustými větvemi obemknou Maiko i její přátele v těsném sevření. Cesta k životu je náhle zahrazena těmi, kteří nemají co ztratit. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

SyFy sice hodně pomalu, ale jistě stoupá v ceně.44% se může zdát odrazujících a je to velká škoda, 50% si tahle žánrovka v klidu vystrašila.Atmosféra je paradní, lekačky dobré a vraždy efektivní.Je to vykrádáčka Kruhu a Nenávisti jako hrom, ale prostě to fungovalo a bavilo mě to, bohužel co nefungovalo je neskutečně idiotský scénář, který nejen že opět dělal ze všech protagonistů neskutečné kretény, on dělal kretény i z tvůrců za kamerou a i z diváků u telky.To byl stupidní bordel bez většího smyslu a proto má nejspíš ten film % kolik má, na druhou stránku já prostě musim ocenit ten obrovský krok kupředu, protože to nevypadalo jako TV film ani náhodou a jak už sem napsal, strašilo to parádně, teda až na ty efekty na konci jak z filmu Kačenka a strašidla ty kundo, ale to se časem poddá a Sajfíčko má odemě za velkou snahu palec nahoru a trojkozá Kaitlyn Leeb je jedno z nejšukéznějších kuřátek nové vlny.50%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Les Aokigahara natočený v Kanadě bych ještě překousl, každopádně je to les krásný a magický. Horší je čínská míšenka v roli Japonky, která zjevně umí japonsky říct jenom "suši", a úplně nejhorší je pak těžce odfláknutý scénář a nezajímavé postavy. Jen kvůli hezkému mecholesu a povedeným maskám nebožtíků třetí hvězdu dát nehodlám. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Dívejte se, kam šlapete!" ...,,Uáááááááá!!!" Instruktážní film jak se nechovat v lese, jak nerušit klid mrtvých, jak se nevydávat do lesa. Les. Vraždící les! Nádherný, báječný, chtěl bych mu dát 10*. Tedy pravda, vraždy mohly býti vynalézavější - oběšení, rozčtvrcení, nabodnutí...průměrné. Japanbubu nějak nemusím (neděsí mě), ale do lesa vcelku zapadly. Omladina se chovala idiotsky, tudíž nezasloužila slitování. Za les a vybíjenou - velmi slušné 3*. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

SyFy sa snaží znovu oživiť vyhynutý žáner J-horor ( a ich remakov ) a vsádza na všemožné klišé ( jedno za všetky - čiernovlasý, dlhovlasý prízrak ), pričom sa mu darí obstojne. Samozrejme treba brať v úvahu váhovú kategóriu, v ktorej bol tento snímok natočený a prihliadnuť na béčkovú kariéru tvorcov. Dostatočná ducharina, pri ktorej sa občas nemusíte cítiť príjemne. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

V domění, že jde o novinku z tohoto roku jsem nadšeně sosal a pak nechápavě zíral, že je to dabovaný a uvádí to HBO. V tu chvíli mi došlo, že to bude asi jen shoda jmen, ale tak co film už staženej tak mu dáme šanci no ne? A tak jsem to zkusil. Po dokoukání jsem měl rozporuplné pocity. Některé scény se mi fakt líbily a hlavní dvojice mi byla sympatická plus některé postavy duchů vypadaly dobře. Na druhou stranu stejný počet scén byl dost lacinej a člověk přesně věděl na čem bude. Co s tím? Duchu raď. A pak bylo rozhodnuto...je to TV film a na TV film si to zaslouží ne skoro už rozhodnuté 3* ale s bídou přece jen 4* . A teď jdu najít ten novej Les sebevrahů :-D ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • V Japonsku skutečně existuje les sebevrahů. Japonsky se nazývá Aokigahara a nachází se na úpatí hory Fudži. Rozloha lesa je asi 14 čtverečních kilometrů. Jakmile do lesa vstoupíte, je v něm naprosté ticho – žádné zvuky zpěvu ptáků nebo zvuky zvířat. Počet sebevražd, které se zde odehrály, každoročně stoupal a japonská vláda umístila po obvodu lesa cedule v japonštině a angličtině, které nabádaly, aby se sem lidé nevydávali. Existovalo vládní oddělení, jehož jediným úkolem bylo pravidelně chodit do lesa a odstraňovat co nejvíce těl. (Johnny.ARN)
  • Přestože se děj filmu odehrává kdesi v Japonsku, celý film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Johnny.ARN)
  • Ke konci filmu policista posadí Maiko (Kaitlyn Leeb) do hlídkového vozu, jehož motor běží a z výfuku se kouří. Když však nasedá do auta, aby odjel, je před odjezdem slyšet zvuk startování motoru. Není důvod startovat motor, když už běží. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama